Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

Απάντηση στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στα βραβεία ΕΒΕΑ

 



Ο πρώην πρωθυπουργός, επιλέγει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι σημειολογικές. Παρέστη στην παρουσίαση βιβλίου για τις αλήθειες της Ελληνικής οικονομίας και του χρέους που εκτινάχθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Παρέστη στην παρουσίαση βιβλίου, όπου αποκαλύπτονται τα σχέδια αποσταθεροποίησης πίσω από τις εγκληματικές πυρκαγιές του 2007.

Αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός επιλέγει να δώσει καθαρή ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και ειδικά στη μικρομεσαία που αποτελεί το 99,8% του συνόλου των επιχειρήσεων με Ελληνικό ΑΦΜ. Ο πατριώτης Κώστας Καραμανλής με την παρουσία του στηρίζει τον κορμό της Ελληνικής κοινωνίας που έχει ως ραχοκοκαλιά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που παλεύει ανάμεσα στη φοροληστρική επιδρομή των Μνημονίων και τις κατασχέσεις. Ταυτόχρονα στέλνει και ένα δυνατό μήνυμα στο εξωτερικό πως η Ελλάδα δεν είναι μόνη, δεν είναι παραδομένη.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην τελετή των Βραβείων επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ. Γίνεται σε μία εποχή που τα διεθνή κοράκια πετούν πάνω από την Ελληνική επικράτεια και αρπάζουν ότι βρουν, χρήματα, περιουσίες, συνειδήσεις, όλα στο όνομα των μεταρρυθμίσεων και της δήθεν εξυγίανσης.

Γιατί ο Κώστας Καραμανλής γνωρίζει πολύ καλά, από πρώτο χέρι, για ποιο λόγο μπήκε η πατρίδα μας με τεχνητό βραχυκύκλωμα, στο Μνημόνιο. Γιατί ο ίδιος αντιστάθηκε σε αυτό. Και τώρα οι πρόθυμοι, που ανάμεσά τους βρίσκονται και στελέχη της ΝΔ, αντί να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού γίνονται βαποράκια και γραφεία τύπου των διεθνών κολοσσών που επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το χάρτη στην πατρίδα μας. Ξεδιάντροπα, αναφέροντας τα ονόματα των εταιριών στις δημόσιες παρουσίες τους, σα να μιλούν για κοινωνικές δράσεις.

Και μία σημείωση για αυτούς που χαρακτηρίζουν τον Κώστα Καραμανλή «εθνικό κεφάλαιο σε θέση πάρκινγκ»: ο ίδιος αποδεικνύει με τη στάση του πως είναι ενεργό εθνικό κεφάλαιο που κρύβει πολλές θετικές εκπλήξεις.

Υ.Γ.
Μαθαίνουμε πως στην Πειραιώς δυσαρεστήθηκαν από τη δημόσια παρουσία του Κώστα Καραμανλή. Ξυδάκι για τους εχθρούς, υπομονή για τους φίλους.



«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου