Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΦΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 


 Η Νέα Δημοκρατία, έχει...ομοφυλοφιλικές τάσεις; Εντάξει λογοπαίγνιο κάνουμε, αλλά η ταυτότητα φύλου, με το επίμαχο νομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή, έφερε τα πάνω κάτω και κατέδειξε πόσο ρηχή είναι η ιδεολογία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο Μητσοτάκης -και δικαίως,να τον στηρίξουμε και μία φορά- σίγουρα ήθελε να ψηφίσει τουλάχιστον επί της αρχής το νομοσχέδιο.

Κάτι οι ρασοφόροι, κάτι ο Άδωνις που απειλούσε να βγει στα παράθυρα και να κερδίσουν οι τηλεοπτικές εκπομπές τηλεθέαση, κάτι οι εναπομείναντες Σαμαρικοί, γενικώς η ακροδεξιά, είπε ένα βροντερό όχι.

Έτσι ο Κυριάκος -κατά το δοκούν ιδεολόγος κι αυτός- άφησε την φιλελεύθερη άποψη στην άκρη ντύθηκε... ιερεύς και είναι έτοιμος να καταψηφίσει.

Φυσικά, κάτι τέτοιο ηταν αναμενόμενο.

Άγεται και φέρεται από εκείνους που τον στήριξαν, ετερόκλητα στοιχεία στις εσωκομματικές εκλογές.

Όπου τον πηγαίνουν πηγαίνει.

Το άσβεστο καλλιεργούμενο μίσος εναντίον του Σύριζα και της αριστεράς (ο Θεός να την κάνει αριστερά), πυροδοτήθηκε με το εάν θα είναι έτσι ή αλλιώς εκείνος που θα αποφασίσει στα δέκα πέντε του (όλο ευφυείς ιδέες αυτοί οι Συριζαίοι) να είναι άνδρας ή γυναίκα.

Έτσι καλλιεργήθηκε έντεχνα, η όλη ιστορία και η Νέα Δημοκρατία, κάνει μια στροφάρα προς τα δεξιά, άλλο πράγμα.Το κέντρο;

Θα το θυμηθεί αργότερα ο Κυριάκος, όταν διαπιστώσει ότι και οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι ο ΚΑΝΕΝΑΣ προηγείται για καταλληλότερος πρωθυπουργός,  όταν η διαφορά από τον Σύριζα γίνει μικρότερη ακόμα, όταν μεγαλώσει το ποσοστό των αναποφάσιστων, που ίδιοι και όμοιοι είναι με τον Κυριάκο...Αναποφάσιστοι.

Θα' ρθει και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου οι Καραμανλικοί θα διαπιστώσουν ότι δεν υφίστανται, ούτε ως τάση στο κόμμα του ιδρυτή τους και τότε θα ψάχνει ο Κυριάκος, την ψήφο του και θα την βρίσκει... μόνον στον Άδωνι....Τι χουνέρι κι αυτό, εκεί που ήταν αναμφισβήτητος αυριανός πρωθυπουργός, να αμφιβάλλουν ακόμα και οι δικοί του, εάν θα βγει πρώτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου