Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Η σύντροφος του Κουρτς ποζάρει με την γυναίκα του ηγέτη της αυστριακής Ακροδεξιάς




Σουζάνε Τιρ και Φιλίπα Στράχε χαμογελούν στο φακό, μετά τον θρίαμβο του Κουρτς
Άραγε σημαίνει κάτι αυτή η κοινή φωτογραφία;

Το προφίλ της πολιτικοποιημένης οικονομολόγου Σουζάνε Τιρ, της συντρόφου του ηγέτη που θριάμβευσε στις εκλογές της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και της τηλεπαρουσιάστριας Φιλίπα Στράχε, δεύτερης συζύγου του ακροδεξιού, Χάιντς Κριστιάν Στράχε ....
Η Σουζάνε Τιρ, σύντροφος του ηγέτη που θριάμβευσε στις εκλογές της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, και η Φιλίπα Στράχε, δεύτερη σύζυγος του ακροδεξιού, Χάιντς Κριστιάν Στράχε ποζάρουν στο φακό με χαμόγελα ευτυχίας μετά τη νίκη των αγαπημένων τους.


Άραγε σημαίνει κάτι αυτή η κοινή φωτογραφία;



Κουρτς και Σουζάνε γνωρίζονται από τα σχολικά χρόνια. Αυτό που τον τράβηξε στην 30χρονη Αυστριακή είναι το ταμπεραμέντο της, ότι δεν καπνίζει κι ότι έχει πάντα περιποιημένα τα μαλλιά της.

Εξάλλου και ο ίδιος έχει θέμα με τις τρίχες του. Αν δεν βάλει πρωί- πρωί τζελ στα μαλλιά του και δεν φιλήσει την αγαπημένη του δεν φεύγει από το σπίτι.



Κουρτς και Σουζάνε περπατούν χέρι- χέρι στους δρόμους της Βιέννης κι όταν βλέπουν φωτογράφους, χαμογελούν αβίαστα.Τους αρέσουν τα πάρτι και το σπορ ντύσιμο.Συζούν πάνω από δέκα χρόνια σ' ένα διαμέρισμα 63 τ.μ. στην «καρδιά» της αυστριακής πρωτεύουσας. Ξυπνάνε καθημερινά στις 5.30 το πρωί για να προλάβουν όσα έχουν να κάνουν.Η Σουζάνε είναι οικονομολόγος αλλά ασχολείται και με την πολιτική.



Αν και οργιάζουν οι φήμες ότι το ζευγάρι θα ενωθεί λίαν συντόμως με τα δεσμά του γάμου, εκείνος το μόνο που δηλώνει είναι πως, όταν νυμφευτεί,η τελετή θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ποια είναι η Φιλίπα Στράχε, δεύτερη σύζυγος του ακροδεξιού, Χάιντς Κριστιάν Στράχε
Η άλλη ξανθιά κυρία που βρίσκεται στο πλευρό της Σουζάνε είναι ένα χρόνο μικρότερή της. Είναι η δεύτερη σύζυγος του ηγέτη της αυστριακής Ακροδεξιάς, Χάιντς - Κριστιάν Στράχε.
Η Φιλίπα Στράχε είναι 29 ετών, τηλεπαρουσιάστρια. Με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Στράχε έχει μεγάλη αδυναμία στην Φιλίπα και, για το λόγο αυτό, μετά την ανακοίνωση του χθεσινού εκλογικού αποτελέσματος (το κόμμα του κατέλαβε την τρίτη θέση) έσπευσε να ευχαριστήσει την θαυμάσια όπως την αποκάλεσε, σύζυγό του για την βοήθεια που του προσέφερε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου