Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

OTAN H ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ





Κάπως έτσι...Διαστρεβλώνοντας τα πάντα, όλο και κάτι μένει. Και βγαίνει ο έρμος ο φανατισμένος κυρίως νεοδημοκράτης από τις γκαρίδες του Αδώνιδος και φωνάζει στα καφενεία, στηριζόμενος σε κάτι εντελώς ψευδές,  που του έχουν σερβίρει τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης. Φυσικά ο έρμος, δεν έχει μάθει την διάψευση, που ξεκαθαρίζει ότι κάποιοι δουλεύουν το πόπολο συνεχώς και ακαταπαύστως.
Ο ίδιος ο φουκαριάρης φανατισμένος, που απλώς θέλει..... να φύγει η παρωδία του Σύριζα, πάλι δεν έχει κατανοήσει πως ο Μητσοτάκης, είναι δεύτερος μετά τον ΚΑΝΕΝΑΝ σε καταλληλότητα για πρωθυπουργός και πως αυτό συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Ο ίδιος φουκαριάρης, δεν κατανοεί ότι η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, όσον αφορά την δύναμή της, με εκείνο της εποχής του Σαμαρά. Δεν κερδίζει ου τε μια ψήφο. Οι αναποφάσιστοι αυξάνονται. Ούτε αυτό του το λένε.
Ο ίδιος γκαγκά νεοδημοκράτης δεν βλέπει ότι δυο δημοσκοπήσεις, από φιλικά μέσα ενημέρωσης προς τον Κυριάκο, δείχνουν ότι σημειώνει...πτώση η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας, έως και 2,5% μονάδες κι αυξάνεται αντιστοίχως αυτή του άθλιου Σύριζα. Ούτε αυτό του το λένε..
Έτσι από γκαγκά μέσα ενημέρωσης, που θεωρούν τους φανατισμένους νεοδημοκράτες μειωμένης πνευματικής δυνατότητας, διαμορφώνεται ένα πολιτικό σκηνικό, που θα σκάσει σαν μπόμπα, όπως με το δημοψήφισμα, όπως με τις πρώτες επιτυχίες του συνονθυλεύματος του Σύριζα.


Και τότε γκαγκά φανατισμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας του Κούλη, δεν θα φταίει κάνεις άλλος, παρά το ξερό σας το κεφάλι, αφού βλέπετε συνεχώς το δέντρο και χάνετε το δάσος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου