Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΑΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ...Η ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.






Δεν ενηγκαλίσθη μόνον την κούκλα.. στην τζαμαρία του καταστήματος.Εντάξει αυτό δεν το έκανε, αν και με τέτοιο...βλέμμα, θα το πετύχαινε. Σου λέει η κούκλα..."ζωντανός είναι αυτός;" μπα ..πάρε μια αγκαλίτσα. Έπειτα με το έτσι θέλω, έβαλε πάλι τον Μπάοκ στην Ευρώπη, γιατί έτσι γούσταρε και μας δημιούργησε θέμα με την fifa αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί σου λένε οι άνθρωποι "ο τύπος αφού αγνοεί επίσημα αποτελέσματα ποδοσφαίρου...το μνημόνιο θα σεβασθεί;".
Έβγαλε τον πλέον αποτυχημένο λόγο στην Σαλονίκη, που έχει βγάλει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (πιθανότατα ο Αντωνάκης να υπερέχει, αλλά γνώμες είναι αυτές).

Κι αφού έκανε όλους και νύσταξαν, βγήκαν δημοσκοπήσεις, που τον δείχνουν να χάνει, να μην θέλει η πλειοψηφία του λαού εκλογές, να μην είναι πρώτος καταλληλότερος, αλλά ο κανένας (αυτός με τις κούκλες, προφανώς) κι άλλα πολλά και ευτράπελα.

Αφού κατήγγειλε λοιπόν τις δημοσκοπήσεις, γιατί πλέον δεν του άρεσαν του παιδιού, τι να κάνουμε δηλαδή, να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια; Έβαλε λοιπόν και κάτι ιστολόγια που γλύφουν τα πόδια του, εδώ και καιρό κι έβγαλαν μια δημοσκόπηση, που λέει ότι υπερέχει του Τσίπρα στις ομιλίες στην Θεσσαλονίκη.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι θα πρέπει η δημοσκόπηση να είχε και ερωτήματα... ψυχολογικού ενδιαφέροντος στους ερωτώμενους, στο τέλος ...όχι στην αρχή και τους φοβίσουμε και δεν απαντήσουν, είναι να γελά κανείς με τα ευρήματά της. Θα την βρείτε παντού σήμερα...Δόθηκε ήδη εντολή από τα γραφεία του κόμματος στην λαχαναγορά να μοιρασθεί....Άντε τρέξτε του Σύριζα να βγάλετε μια αντίθετη, να ισοφαριστούνν τα πράγματα και οι γκαγκά οπαδοί των δυο κομμάτων να φχαριστηθεί η ψυχούλα τους...Δεν είναι όμως όλοι γκαγκά ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου