Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

Ηθοποιός βγήκε 365 ραντεβού με διαφορετικές γυναίκες για να περάσει το μήνυμά του




Όχι ένα ούτε δύο αλλά 365 ραντεβού με διαφορετικές γυναίκες βγήκε ένας ηθοποιός, με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη της Ινδίας για τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα του....

Ο Sunder Ramu ξεκίνησε την εκστρατεία του, καθώς ανησυχούσε ιδιαιτέρως για την αναισθησία της ινδικής κοινωνίας απέναντι στις γυναίκες και όσον αφορά την ασφάλειά τους.

Αποφασίζοντας λοιπόν να ανοίξει έναν διάλογο για τα ίσα δικαιώματα, βγήκε 365 ραντεβού, όπου συναντούσε και μιλούσε με διαφορετικές γυναίκες.

«Με είχε πιάσει κατάθλιψη βλέποντας όλα εκείνα που πάνε στραβά. Και υπάρχουν τόσα πολλά ζητήματα. Τα πράγματα φτάνουν σε τέτοια κατάσταση που ούτε ο Σούπερμαν δεν μπορεί να τα φτιάξει όλα», δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ο τρόπος που οι άνθρωποι συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα ζώα, τόσα πράγματα χρειάζονται διόρθωση. Όταν λοιπόν λάμβανα τις αποφάσεις μου την Πρωτοχρονιά του 2015, αποφάσισα ότι ήταν καιρός να κάνω κάτι για να αρχίσει μια κάποιου είδους αλλαγή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι άντρες πρέπει να καταλαβαίνουν και να σέβονται την απόφαση μιας γυναίκας. Αν μια γυναίκα απορρίψει την προσφορά σου, δεν πρέπει να σκεφτεί ότι επιτίθεται στον εγωισμό σου και ότι πώς τολμά να αρνείται». Ο ίδιος αφήνει τις γυναίκες να επιλέξουν το πότε και το πού θα βγουν. Τις αφήνει να πληρώνουν και στο τέλος του μήνα δωρίζει ένα ποσό σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου