Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

10 πανέμορφες Ελληνίδες που θα φοβόσουν να φλερτάρεις (Pics)


Ξεκινάς κοιτώντας επιδεικτικά τους υπόλοιπους στην παρέα κι έπειτα μειδιάς. Κάνεις μία παύση για λόγους δραματικότητας

και μετά- διατηρώντας το ίδιο ξιπασμένο ύφος- λες «Εγώ ρε; Πάτε καλά; Εγώ; Που με βλέπουν θηλυκές γάτες στο δρόμο και γίνονται με τη μία αρσενικές γιατί φοβούνται πως θα τις… θωπεύσω; Δεν ξέρω αν το ξαναείπα, αλλά εγώ ρε;».


Δημήτρης Πετρίδης

Εντάξει, το ξέρουν ακόμα και οι ασέξουαλ πέτρες: είσαι κυνηγός από τους λίγους, ένας “killer” του πεσίματος που έχει κατά προσέγγιση 4.342 καταγεγραμμένες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Δεν είναι τυχαίο πως το μικρό σου είναι «Κάζα», ενώ στο επίθετο σε λένε «Νόβα» (είσαι πρώτος ξάδερφος της Τζούλιας Νόβα).
Εχμ… Καζανόβα; Ναι, ακόμα κι εσύ. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα που στο λέμε, όλοι μας το ίδιο θα παθαίναμε. Υπάρχει και ακριβής επιστημονικός όρος που το περιγράφει: ονομάζεται «κοκομπλόκο».


Γιατί, βλέπεις, κανένας από εμάς δε θα τολμούσε να την πέσει σε αυτές τις 10 πανέμορφες Ελληνίδες που ακολουθούν- κανένας.
Άσε τη χυλόπιτα να ψήνεται και πάμε να δούμε τη λίστα…

1) Ελένη Μενεγάκη Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Γιατί μιλάμε για την Ελληνίδα GOAT. Είναι, ρε φίλε, σα να συναντάς στο γηπεδάκι της γειτονιάς σου σήμερα στα 54 του τον Τζόρνταν και να του λες «Έλα να σε παίξω ένα μονό ψηλέ- σ’ έχω».

http://menshouse.gr/
Θα το έκανες;


2) Ρία Αντωνίου Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Επειδή δε λογίζεται ως φλερτ το να τραυλίζεις σαν τον Γούντι Άλεν όταν πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του. Γιατί, ξέρεις, αυτό ακριβώς πρόκειται να σου συμβεί μόλις δεις την Αντωνίου έξω.
Εγκεφαλική παλί-Ρια.


3) Παναγιώτα Βλαντή Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Διότι προκειμένου να βεβαιωθείς πως είναι αληθινή κι όχι αποκύημα της υγρής σου φαντασίας θ’ αναγκαζόσουν να την τσιμπάς συνεχώς κι έπειτα τον εαυτό σου για να βεβαιωθείς πως δεν ονειρεύεσαι.
Μεταξύ μας, δεν το λες και πέσιμο το ανηλεές τσίμπημα.
Όσο τσιμπημένος κι αν είσαι μαζί της.


4) Μαρία Κορινθίου Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Γιατί ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ΑΕΚάρα κι εσύ μεγάλωσες στην Σκεπαστή Γιατί μιλάμε για την πιο χυμώδη Ελληνίδα ηθοποιό, της οποίας οι διαστάσεις παραπέμπουν ευθέως σε Μόνικα Μπελούτσι.
Σιγά μην έχεις τ’ αρχ…έγονα νεύρα να κάνεις κίνηση για την «Μόνικα» ρε μεγάλε.


5) Ασημίνα Ιγγλέζου Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Επειδή σε κάποια φάση θα σου γυρνούσε την πλάτη και με το που θα έβλεπες τα οπίσθιά της θα έπεφτες αυτομάτως σε κώμα, ευελπιστώντας αυτό να μη βάλει τελεία στη ζωή σου.
Κωλοκατάσταση.


6) Κατερίνα Λέχου Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Διότι ακόμα και σήμερα, 15+ χρόνια μετά, δεν έχεις καταλάβει αν στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν η Στέλλα ή η Βίκυ. Α, ναι: κι επειδή με το που θα έβλεπες το πόσο αψεγάδιαστα όμορφη είναι από κοντά θα έκανες την έμβια στήλη άλατος.
Οι ελπίδες σου να την ρίξεις, από την άλλη, θα θύμιζαν μια άλλη στήλη.
Επιτύμβια.


7) Δήμητρα Ματσούκα Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Επειδή ήταν το τελευταίο «καθολικό» σύμβολο του σεξ στην Ελλάδα κι εσύ τα σύμβολα τα σέβεσαι. Τα βρίσκεις «καυτά» μεν, δεν τα αγγίζεις δε- και πολύ καλά κάνεις, ιδίως στην περίπτωση της Δήμητρας.
Αυτό ήταν, αν δεν το κατάλαβες, συμβολισμός.


8) Κατερίνα Στικούδη Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Γιατί θα σε είχε προλάβει το σαγόνι σου μόλις θα την αντίκριζες με το μαγιό και θα επαναλάμβανες σαν χαλασμένη κασέτα «Στικ…Στικ… Στικ….»
Καλύτερα πάρε μια memory stick και βάλε μέσα τις φωτογραφίες της να τις βλέπεις τις δύσκολες ώρες του μοναχικού χειμώνα (όπου «χειμώνας» ο φετινός Ιούνιος).


9) Έλενα Παπαβασιλείου Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Γιατί πρώτα θα μούδιαζε η αριστερή πλευρά του στόματός σου. Έπειτα, θα ένιωθες μερικά τσιμπήματα περιμετρικά της καρδιάς. Στο τέλος, μεγάλα κύματα κρύου ιδρώτα θα γίνονταν η συντροφιά σου. Κι όλ’ αυτά απλά και μόνο επειδή η Έλενα θα έβγαζε το τομάρι αρκούδας που θα φορούσε ερχόμενη από το Νοβοσιμπίρσκ και θα φαινόταν λίγο το γόνατό της.
Φαντάσου, δηλαδή, να την έβλεπες στην Ίμπιζα…


10) Νικολέττα Ράλλη Δε θα της την έπεφτες γιατί…: Επειδή θα πάλευες απεγνωσμένα να κρατήσεις το βλέμμα σου στα μάτια της, αλλά θ’ αποτύγχανες παταγωδώς μιας και θα επικεντρωνόσουν λίγο πιο κάτω. Τότε θα φορούσες το προσωπείο της αρσενικής εκδοχής της «Μαρίας της σιωπής» («Του Μάριου της σιωπής», ας πούμε) και δε θα έλεγες τίποτα άλλο.
Τότε η Νικολέττα, δικαιολογώντας το επίθετό της, θα έκανε ράλι και θα έτρεχε μακριά σου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου