Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Kim Kardashian: Σάλος με το βίντεο που δείχνει... κοκαΐνη στο σαλόνι της




Δείτε το βίντεο και την απάντηση της Kim

Στο εν λόγω βίντεο, φαίνονται πίσω στο μαύρο τραπέζι δύο άσπρες γραμμές. Μόλις το παρατήρησαν οι θαυμαστές της έγινε χαμός....
Η Kim Kardashian, με ένα πρόσφατο Instagram Story της έκανε το διαδίκτυο να εξοργιστεί και να κατηγορήσει την γνωστή τηλεπερσόνα ότι είναι χρήστης κοκαΐνης.

Πριν δύο μέρες, η Kim ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο μίλαγε για την καινούργια συλλογή παιδικών ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West.

Στο εν λόγω βίντεο, φαίνονται πίσω στο μαύρο τραπέζι δύο άσπρες γραμμές. Μόλις το παρατήρησαν οι θαυμαστές της έγινε χαμός, καθώς αμέσως σχολίασαν ότι την έπιασαν στα πράσα! Φυσικά το βίντεο έγινε viral και όλοι κατηγόρησαν την Kim Kardashian για χρήστη ναρκωτικών.

Τα σχόλια ήταν τόσα πολλά που έκαναν την Kim Kardashian, να απαντήσει. Η ίδια, ανέβασε ένα άκρως αυστηρό μήνυμα στο Twitter, λέγοντας:

«Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα τη διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν».  Βέβαια, η γνωστή τηλεπερσόνα ανέβασε άλλο ένα βίντεο, δείχνοντας ότι τελικά το άσπρο ήταν σχήμα στο μαρμάρινο τραπέζι της!
Η τηλεπερσόνα ανέβασε άλλο ένα βίντεο, δείχνοντας ότι τελικά το άσπρο ήταν σχήμα στο μαρμάρινο τραπέζι της!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου