Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017

Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά!...





"Κάποιοι, ωστόσο, υποστηρίζουν πως το βόλεψε το κανάλι το συγκεκριμένο σκηνικό (απολυση Μπογδάνου), μια και ο ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν θα είναι βασικά ψυχαγωγικός, δείχνοντας «Survivor», «Voice», Ελεονώρα Μελέτη και άλλα τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου."...

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ χωρίς να τον...

αφήσουν 1ον) να εξηγήσει όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και, 2ον), να τα αποδείξει με στοιχεία και ντοκουμέντα. Να αποκαλύψει δηλαδή πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια, ο Θάνος Τζήμερος έσπευσε να τον ξεπεράσει, γράφοντας ότι «δεν είναι πρώην, είναι νυν σύντροφοι» και ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι φυτώριο εγκληματιών του αντιεξουσιαστικού υποκόσμου», σημειώνοντας επίσης πως η «πιο σωστή έκφραση θα ήταν "τον Παπαδήμο τον χτύπησαν κυβερνητικοί: οι συνεργάτες του Τσίπρα για τις βρώμικες δουλειές"».

Του άρεσαν του Μπογδάνου όλα τα παραπάνω και έκανε like στην ανάρτηση του Τζήμερου στο facebook.

Ο ΣΚΑΪ, πάντως, χθες ανακοίνωσε πως «δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο».

Προηγήθηκε η δημόσια συγγνώμη του καναλιού «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην εκπομπή του άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Eλληνα πρωθυπουργού».

Ο Μπογδάνος όμως ξαναχτύπησε χθες το μεσημέρι (πού αλλού;) στο facebook, επιμένοντας στην άποψή του και κάνοντας λόγο για απόλυση: «Η διατύπωσή μου βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής). Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ ό,τι είπα, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας».

Να απολύεται ο Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ για ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους μοιάζει, όπως και να το κάνουμε, το ανέκδοτο της χρονιάς.

Να δούμε πόσοι θα βγουν να τον υποστηρίξουν από το... Μέτωπο της Λογικής και τους... Μένουμε Ευρώπη.

Κάποιοι, ωστόσο, υποστηρίζουν πως το βόλεψε το κανάλι το συγκεκριμένο σκηνικό, μια και ο ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν θα είναι βασικά ψυχαγωγικός, δείχνοντας «Survivor», «Voice», Ελεονώρα Μελέτη και άλλα τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου.

Αλλά αυτό δεν στέκει και τόσο, αφού πολλοί θεωρούσαν την εκπομπή του Μπογδάνου αμιγώς ψυχαγωγική.

Για να το σοβαρέψουμε όμως, δεν είναι τυχαία η αλλαγή προσανατολισμού του ΣΚΑΪ προς το ψυχαγωγικό με όσα συμβαίνουν στο Star Channel.

Πέραν των απολύσεων τεχνικών της προηγούμενης εβδομάδας και της μελλοντικής ενοποίησης των τεχνικών τμημάτων ΣΚΑΪ και Star, χθες ανακοινώθηκε στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, ιδιοκτησίαςΒαρδινογιάννη, πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους υπαλλήλους της εταιρείας «που εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί πριν την 01/01/2014».

Οσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν επιλέγοντας την έξοδο από το κανάλι θα λάβουν τη νόμιμη αποζημίωση «και επιπλέον εξ ελευθεριότητας» ποσά που αντιστοιχούν –αναλόγως και τα χρόνια που βρίσκονται στο κανάλι– σε μισθούς 2 έως 4 μηνών.

Δημήτρης Κανελλόπουλος



efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου