Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

Σάλος με ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη - Εισηγήσεις στον Μητσοτάκη να αντικαταστήσει τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ (ΦΩΤΟ)



Ως άλλος Μπογδάνος εμφανίζεται ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Με ένα εμετικό tweet επιτίθεται κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην οδό Ερμού μετά την απόφαση για τη μη αποφυλάκιση της Ηριάννας.


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τα επεισόδια που καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηρακίου, μετά την επίμαχη απόφαση του Εφετείου, αφήνει να εννοηθεί ότι έγιναν από φίλους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να ενισχύεται, όπως ισχυρίζεται, το επιχείρημα περί σχέσεων με την τρομοκρατία.

Το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί με τη δραστηριότητα του γραφικού τηλεπωλητή βιβλίων ο οποίος έγινε αντιπρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.. Όπως πληροφορούμαστε πάντως, στο περιθώριο των αθλιοτήτων του Άδωνι έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις ακόμη και μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι μάλιστα πιο... δημοκράτες Δεξιοί από τον Άδωνι, εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διώξει. "Αυτός ο ανόητος κλόουν μας ξεφτιλίζει", έλεγε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για τον ακροδεξιό τηλεβιβλιοπώλη.

Είναι προφανές πως ο Μητσοτάκης καλύπτει πλήρως το ακροδεξιό παραλήρημα του Γεωργιάδη, μιας και του χρωστάει τη στήριξη για την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Τέτοια είναι η κατάντια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το tweet του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ. Ο Μπογδάνος που απολύθηκε εξαιτίας παρόμοιας αθλιότητας θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος που έχει οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου