Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Μασάζ με μαχαίρια κρεοπωλείου. Το ακούσαμε και αυτό... [vid]





Ξεχάστε τις απλές μεθόδους μασάζ! Η νέα μόδα είναι το μασάζ με κοφτερά μαχαίρια που απαλύνει κάθε πόνο...


Στην Ταϊβάν το μασάζ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ούτε βαρετή... Εκεί, το μασάζ προσφέρεται και με μαχαίρια κρεοπωλείου.

Καλά ακούσατε! Το μασάζ με τα μαχαίρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην περιοχή και ουρές πελατών ανυπομονούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με την ιδιαίτερη αυτή τεχνική. Από την κορυφή έως τα νύχια, οι μασέρς κάνουν γρήγορες και κοφτές (όχι κυριολεκτικά) κινήσεις, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στο κάθε χέρι.

"Αυτή η τεχνική υπάρχει εδώ και 2.500 χρόνια! Εγώ την κάνω τα τελευταία 13 χρόνια και τίποτα δεν έχει πάει στραβά!", δηλώνει η υπάλληλος του μαγαζιού, Hsiao. Και συνεχίζει: "Τα μαχαίρια συμβολίζουν το Yin και το Yang, είναι πολύ χαλαρωτική μέθοδος και ουσιαστικά ενθαρρύνει την αναζωογόνηση των κυττάρων".

Συχνός πελάτης του μασάζ με μαχαίρια εξομολογείται: "Στην αρχή φοβόμουν ότι θα με κόψουν και μένα σαν κρεατάκι αλλά μόλις το δοκίμασα, το απόλαυσα και από τότε έρχομαι πολύ συχνά! Προέτρεψα και τους φίλους μου, αφού εγώ απαλλάχθηκα από πολλούς πόνους χάρη στην τεχνική αυτή! Μην το φοβάστε!".

Δείτε το βίντεο που κόβει... την ανάσα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου