Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

#SurvivorGR - Διαρροή Τώρα: Σας έχουμε τον νικητή του αποψινού αγωνίσματος και το φανταστικό έπαθλο - έκπληξη!




Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό αγώνισμα!  (video)


Πιστοί στο ραντεβού μας στο athensmagazine.gr και σήμερα θα σας δώσουμε τι θα γίνει σε λίγη ώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων καθώς το αγώνισμα έχει γίνει πλέον ατομικό, ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού και...
όχι μόνο, που τόσο έχει σημασία, καθώς η... πείνα όσο πάει και μεγαλώνει, τους μήνες που παραμένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο!




Απόψε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athensmagazine.gr, θα παρακολουθήσουμε μία μάχη που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος, με τους παίκτες να μάχονται σώμα με σώμα.



Οι έγκυρες πληροφορίες του athensmagazine.gr, τσεκαρισμένες όπως πάντα από δύο και τρεις διαφορετικές πηγές, αναφέρουν ότι νικητής του αποψινού κρίσιμου αγωνίσματος επάθλου φαγητού και όχι μόνο όπως τονίσαμε, το οποίο αναμένεται να τους... ξετρελάνει, θα είναι ο Μάριος Πρίαμος σε ένα αγώνισμα με μεγάλη αγωνία και δεύτερος ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που χάνει τη νίκη από τον Κύπριο παίκτη…!



Το έπαθλο όμως είναι... όλα τα λεφτά! Κινέζικο φαγητό που τόσο πολύ τρελαίνει τον κόσμο, αλλά το καλύτερο για το τέλος. Θα γευτεί και παγωτό για επιδόρπιο και... μασάζ, κάτι που το κρατάνε για έκπληξη στην παραγωγή του παιχνιδιού, όπως λένε οι έγκυρες πληροφορίες του athensmagazine.gr!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου