Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

Τα 5 καλύτερα sites για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής





Θέλετε να χαλαρώσετε σε κάποια παραλία ή θέλετε κάτι πιο δραστήριο για τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές αλλά θέλετε να κλείσετε τώρα; Υπάρχουν κάποια ταξιδιωτικά sites....
που μπορείτε να εξερευνήσετε και να βρείτε τις καλύτερες επιλογές!

Εάν δεν είστε ιδιαίτερα οργανωτικοί και τρέχετε τελευταία στιγμή για τα εισιτήρια του αυριανού σας ταξιδιού, μη φύγετε πριν επισκεφθείτε τους παρακάτω δικτυακούς τόπους.



Holiday Pirates

Αυτή η ταξιδιωτική ιστοσελίδα αναζητά χειροκίνητα τις καλύτερες προσφορές διακοπών καθημερινά, βρίσκοντας για εσάς μια σειρά από καλές εκπτώσεις και στέλνοντας email στους συνδρομητές.

Jack's Flight Club

Εγγραφείτε (δωρεάν) στο club και θα λαμβάνετε τα πιο φτηνά εισιτήρια για πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Google Flights

Όπως θα περιμένατε από τους κορυφαίους του αλγορίθμου, αυτό βοηθά στη σύγκριση και την παρακολούθηση των ναύλων για να έχετε την καλύτερη προσφορά. Αλλά διαθέτει επίσης για τον ταξιδιώτη της τελευταίας στιγμής μια επιλογή αναζήτησης πτήσεων σε οποιαδήποτε πόλη για μια συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να μπορείτε να δείτε εάν το φθηνότερο πακέτο για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για το Παρίσι ή για το Βερολίνο.

Hotel Tonight

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει προσφορές τελευταίας στιγμής εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε απόψε, αύριο ή μέσα στις επόμενες 7 ημέρες. Ακόμα, προσφέρει πολλές εκπτώσεις για την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Kayak

Στην ενότητα "Εξερευνήστε" του Kayak μπορείτε να εισάγετε τον προϋπολογισμό σας, το χρόνο ταξιδιού και τις ημερομηνίες και ο ιστότοπος θα σας προτείνει μια σειρά επιλογών. Η εύχρηστη λειτουργία χαρτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκρίνετε τις τοποθεσίες και τις τιμές για ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου