Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

«Ραντεβού στη Σικελία»: Ο... ρομαντικός περίπατος του Τριντό με τον Μακρόν. Viral στα social media




Ένα «bromance» γεννιέται
Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στους κήπους της Ταορμίνα, οι δύο γοητευτικοί ηγέτες του Καναδά και της Γαλλίας πόζαραν σαν... ζευγάρι σε γαμήλια φωτογράφιση, με τους χρήστες του Twitter να τους «αποθεώνουν» για την ομορφιά και τη χάρη τους...
Την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία, η οποία, όπως όλα δείχνουν, έχει όλα τα... φόντα να εξελιχθεί σε μια δυνατή φιλία, σαν τα «bromance» τύπου Χόλιγουντ, είχαν στη Σύνοδο των G7, στη Σικελία, ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η αναφορά στο Χόλιγουντ, φυσικά, δεν είναι τυχαία, καθώς οι φωτογραφίες των δύο γοητευτικών ηγετών, στο πέρασμα των οποίων «αναστενάζουν» εξίσου γυναίκες και άντρες, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για τους δύο «πρωταγωνιστές», που μοιάζουν ομολογουμένως με κινηματογραφικούς σταρ.



Το σκηνικό, δε, μοιάζει βγαλμένο από κινηματογραφική κομεντί, προορισμένη να κάνει παγκόσμια επιτυχία: μετά τη Σύνοδο, οι δύο «ωραίοι» της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής κάνουν έναν περίπατο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ανάμεσα σε κατάφυτους κήπους και ολάνθιστα λουλούδια, ενώ καταλήγουν σε ένα μπαλκόνι με άπλετη θέα στη θάλασσα, που ολοκληρώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο τον... ρομαντικό περίπατο, στη διάρκεια του οποίου και οι δύο παραδέχονται ότι... ήρθαν πιο κοντά, «σφυρηλατώντας» τους καινούργιους δεσμούς τους.

«Προφανώς, Τριντό και Μακρόν πέταξαν μέχρι την Σικελία για τη φωτογράφιση του γάμου τους» έγραψε, με εμφανώς «παιχνιδιάρικη» διάθεση, ένας χρήστης του Twitter, ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν και τα σχόλια πολλών άλλων. Όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες του Γάλλου και του Καναδού ηγέτη, που τους απεικονίζουν να περπατούν στους κήπους της Ταορμίνα, έγιναν «viral».



«Η γαλλοκαναδική φιλία έχει νέο πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Μακρόν μετά τη συνάντηση με τον Τριντό. «Πρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της γενιάς μας» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Twitter, καθώς μοιραζόταν με τους «followers» το βίντεο και τις φωτογραφίες από την... πρώτη του φορά με τον Καναδό πρωθυπουργό.

Ο Τριντό, φυσικά, ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις: «Καθίσαμε για πρώτη φορά με τον Εμανουελ Μακρόν και μιλήσαμε για δουλειές, ασφάλεια και κλίμα -αδημονώ για περισσότερες συζητήσεις, φίλε μου» έγραψε κι εκείνος στον δικό του λογαριασμό.

Κάτι ο αέρας, που φυσούσε και σήκωνε ακόμα και το σακάκι του Καναδού ηγέτη, κάτι η θάλασσα, κάτι το ανθισμένο τοπίο και η «γιορτή» της φύσης, έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν πώς θα ήταν μία ταινία, με πρωταγωνιστές τους δύο φωτογενείς πολιτικούς άνδρες της «nouvelle vague» της πολιτικής σκηνής. Κάποιοι έφτασαν μάλιστα να μνημονεύσουν ακόμα και το «Brokeback Mountain», αντλώντας την έμπνευσή τους από τις φήμες, που θέλουν τον κ. Μακρόν να χρησιμοποιεί ως «βιτρίνα» για τις ερωτικές του προτιμήσεις, την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Κακοήθειες, θα λέγαμε εμείς...






«Πρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της γενιάς μας» έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter μοιράζοντας με τους χρήστες το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο νεαρών παικτών στο παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι.

«Καθίσαμε για πρώτη φορά με τον Εμάνουελ Μακρόν και μιλήσαμε για δουλειές, ασφάλεια και κλίμα- αδημονώ για περισσότερες συζητήσεις, φίλε μου» απάντησε μέσω twitter ο Καναδός πρωθυπουργός.






Αυτό είναι το ξενοδοχείο στην Ταορμίνα της Σικελίας, με τους υπέροχους κήπους, όπου έκαναν την βόλτα τους οι δύο ηγέτες:
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην σκιά της Αίτνας και στα πόδια ενός αρχαίου ελληνικού θεάτρου:


Πηγή: Viral στα social media η βόλτα Μακρόν-Τριντό σε υπέροχο κήπο [εικόνες&video] | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου