Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Συνέβη κι αυτό! Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του #SurvivorGR που έχει μόνο ήττες;





Δεν είναι ο Γουίλι, δεν είναι η Καλλέργη…

Στο Survivor έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε τους παίκτες να κονταροχτυπιούνται για πρωτιές και υψηλά ποσοστά νικών. Όσοι έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, έχουν ριχτεί.... για τα καλά στον αγώνα της επιβίωσης, πασχίζοντας να κερδίσουν έπαθλα και –κυρίως- ασυλίες.

Κάπως έτσι οι τηλεθεατές συνήθισαν στα σκληρά παιχνίδια. Στην αρχή του παιχνιδιού, όμως, τα πράγματα υπήρξαν πολύ διαφορετικά. Δεν υπήρχε το σθένος, δεν υπήρχε η πραγματική ανάγκη για νίκη.
Σήμερα, τα ποσοστά νικών των «δυνατών» παικτών ξεπερνούν το 60%. Ο Ντάνος, συγκεκριμένα, μετρά 80 νίκες στους 132 αγώνες στους οποίος έχει συμμετάσχει. Αν το 0% σε ποσοστό νικών σας φαίνεται δύσκολο να το καταφέρει κανείς, πέφτετε έξω! Υπήρξε ένας και μοναδικός παίκτης που κατάφερε να χάσει σε κάθε αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε.

Και όχι, δεν ήταν ούτε η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία αποχώρησε πρώτη, ούτε ο «Γίλι». Ήταν… η Ειρήνη Αϊνατζόγλου. Η αδερφή της Ελισάβετ δεν πέτυχε ούτε μία νίκη, κάνοντας μας πλέον να αναρωτιόμαστε αν τα γονίδια έχουν κάνει πάλι το θαύμα τους. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε (στο 8ο επεισόδιο) αγωνίστηκε 8 φορές και ηττήθηκε σε όλους τους γύρους.

Η αδερφή της, Ελισάβετ, έχει πετύχει 39,6% ποσοστό νικών, έχοντας κερδίσει τους 36 από τους 91 αγώνες στους οποίους συμμετείχε.


Ο παίκτης που έχει τις περισσότερες ήττες

Ποιος είναι , όμως, παίκτης που έχει σημειώσει τις περισσότερες ήττες σε απόλυτο αριθμό; Το μυαλό των περισσοτέρων θα πάει στον Bo και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μέγα λάθος. Τα ποσοστά αποδεικνύουν πως ο παίκτης που έκανε τις περισσότερες ήττες είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κι αυτό, διότι θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του. Ποιος είναι ; Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος. Ο δημοφιλής «μαχητής» έχει παίξει συνολικά σε 126 αγώνες, έχοντας κερδίσει τους 62. Στους υπόλοιπους 64 βγήκε χαμένος, έχοντας εξασφαλίσει ποσοστό νικών που ανέρχεται στο 49,2%. Η έκπληξη φυσικά δεν έγκειται στο γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος έχει κάνει 64 ήττες (οι περισσότερες από όλους τους άντρες- μόνο η Σάρα έχει περισσότερες) καθώς ο αριθμός αγώνων που έχει δώσει είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα μεγαλύτερος από άλλους παίκτες.

Η έκπληξη και αυτό που δεν περίμεναν πολλοί είναι ότι ένας τόσο δυνατός παίκτης όπως ο Κωνσταντίνος δεν θα είχε θετικό πρόσιμο στην αναλογία νικών-ηττών.
Υπάρχουν βέβαια άνδρες διαγωνιζόμενοι με χαμηλότερο ποσοστό νικών, όπως ο Bo (36,5%), o Σπαλιάρας (38,1%), ο Κοκκινάκης (40,7%) και ο Χρανιώτης (49,1%). Οι συγκεκριμένοι έχουν παίξει πολύ λιγότερα ματς.
Πιο συγκεκριμένα:

Μπο: Σε 74 αγώνες 27 νίκες 47 ήττες

Κοκκινάκης: Σε 81 αγώνες 33 νίκες 48 ήττες

Εξαιρετικά είναι και τα ποσοστά του Μάριου Πρίαμου ο οποίος έχει παίξει σε 115 ματς και έχει 68 νίκες και 47 ήττες. Θετικό είναι και το πρόσιμο της Ευρυδίκης η οποία σε 132 ματς έχει 75 νίκες και 57 ήττες.

Αυτή που έσπασε όλα τα ρεκόρ είναι η αγαπημένη μας Λάουρα η οποία έπαιξε σε 76 ματς, απ’ τα οποία έχασε τα 50 και κέρδισε τα 26. Αν σκεφτεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι κέρδισε περίπου 26.000 καταλαβαίνει κανείς ότι χιλιάρικο και νίκη της βγήκε το μαλλί (Ούτε ο Μέσι τέτοια αναλογία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου