Σάββατο, Μαΐου 27, 2017

Στο mute ο Αγγελόπουλος στο #SurvivorGR! Τι έκανε η παραγωγή! [vid]




Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η παραγωγή επέλεξε να "φιμώσει" το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο....


Είναι από τις λίγες φορές που στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor δεν ακούμε καν τη φωνή του Γιώργου Αγγελόπουλου που ήταν και ο πρωταγωνιστής της μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους διάσημους και τους μαχητές πριν από μερικά επεισόδια. Μάλιστα αυτή η ένταση μετά τη νίκη που πήραν οι μαχητές μέσα από τα χέρια των διασήμων με ένσταση για "κλεψιά" από τον Ντάνο στο αγώνισμα συνεχίζει να απασχολεί τους παίκτες που φαίνονται έτοιμοι για πόλεμο.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον που ακούμε παίκτες των δύο ομάδων του Survivor να σχολιάζουν πως έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις τους λόγω αυτού του περιστατικού αλλά δεν ακούμε ούτε για μια στιγμή τη φωνή του Γιώργου Αγγελόπουλου και τον δικό του σχολιασμό από τη στιγμή που ήταν άλλωστε και ο βασικός πρωταγωνιστής της μεγάλης έντασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τα πλάνα μάλιστα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι περιορισμένα στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, ενώ δεν το βλέπουμε καθόλου σε δράση την ώρα του αγωνίσματος ούτε παθιασμένο όπως είναι συνήθως στον πάγκο από όπου και εμψυχώνει πάντα τους συμπαίκτες του.

Διάσημοι και μαχητές δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους παρά την... προσωρινή εκεχειρία που κήρυξαν λόγω της παρουσίας του Σάκη Ρουβά στην παραλία τους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει σε απίστευτη κόντρα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη όταν οι μαχητές έκαναν ένσταση επειδή "έκλεψε" στον αγώνα, παραβιάζοντας τους κανόνες του αγωνίσματος στο Survivor.

"Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν" λέει ο Μπο στον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Γιώργο Χρανιώτη να σημειώνει πως έχει σπάσει κάτι στη μεταξύ τους σχέση. "Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί, τι να κάνουμε δηλαδή", λέει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στον Κωνσταντίνο Βασάλο. "Πιστεύω ότι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία προσπαθούμε να τους βάλουμε και εμείς στη δικιά μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά μαζί τους", σημειώνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μαχητές και διάσημοι τα δίνουν όλα στο άκρως απαιτητικό αγώνισμα, με την ένταση και το πάθος να χτυπάει κόκκινο για τη νίκη που θα τους χαρίσει το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor. "Ο καθένας χρησιμοποιεί ό,τι όπλα έχει στη φαρέτρα του", υπογραμμίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου