Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Το «θαύμα» της Καπέλα Σιξτίνα: Ο Τραμπ και η Μελάνια κρατιούνται από το χέρι





Με πολύ χιούμορ σχολιάζουν τα ιταλικά μέσα την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ και της Πρώτης Κυρίας στην Καπέλα Σιξτίνα. Κι αυτό γιατί το προεδρικό ζεύγος κρατιόταν χέρι-χέρι ...με την Μελάνια επιτέλους να μη «διώχνει» το χέρι του Ντόναλντ όπως έκανε και στο Τελ Αβίβ και στη Ρώμη κατά την άφιξη τους.

Την Καπέλα Σιξτίνα επισκέφθηκε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του στη Ρώμη

Οι δυο τους εισήλθαν στο εμβληματικό μνημείο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και έμειναν άναυδοι να θαυμάζουν την τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου, χωρίς να αφήσουν ούτε στιγμή το χέρι τους.


Το προεδρικό ζευγάρι κοιτούσε την περίφημη τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγελου στην Καπέλα Σιστίνα όταν ο φωτογράφος τους «συνέλαβε» να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου

Μετά την επίμονη απροθυμία της Μελάνια Τραμπ να κρατήσει το χέρι του Αμερικανού Προέδρου και τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που σχολίασαν ποικιλοτρόπως τις απανωτές αρνήσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ να δώσει το χέρι της στον Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και επιτέλους έκανε το χατίρι στον σύζυγό της. Ο φακός έπιασε τη Μελάνια και τον Τραμπ να κρατιούνται χέρι-χέρι στην Καπέλα Σιστίνα στο Βατικανό και το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε.

Το προεδρικό ζευγάρι κοιτούσε την περίφημη τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγελου όταν ο φωτογράφος τους «συνέλαβε» να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα όταν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ ξανακρατήθηκαν χεράκι-χεράκι και πόζαραν μαζί με την Ιβάνκα Τραμπ και τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Μόλις πριν λίγες ημέρες κατά την άφιξή τους στο Τελ Αβίβ, η Μελάνια Τραμπ απώθησε επιδεικτικά το χέρι του «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ, όταν εκείνος προσπάθησε να την κρατήσει όπως οι... ερωτευμένοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βαδίζει με τη σύζυγό του πάνω στο κόκκινο χαλί, στο Ισραήλ. Ο πρόεδρος με μία μηχανική κίνηση προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια. Η «Πρώτη Κυρία», όμως, με ένα... χαστουκάκι, απωθεί το χέρι του Προέδρου και η πορεία συνεχίζεται με λίγη αμηχανία, αλλά σε κάθε περίπτωση, με το ζεύγος χωριστά.


Ακριβώς το ίδιο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου και της συζύγου του στη Ρώμη. Κατεβαίνοντας τις σκάλες του «Air Force One», ο Τραμπ έτεινε το χέρι του για να συναντήσει το δικό της. Η Μελάνια, ωστόσο, ατάραχη και με απαράμιλλο στιλ, για μια ακόμα φορά, τον αγνόησε επιδεικτικά και, αντιλαμβανόμενη την κίνησή του, άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, που ανέμιζαν στον ιταλικό αέρα.


Δείτε τις φωτογραφίες από την Καπέλα Σιστίνα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου