Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ....



Προφανέστατα, δεν είχε σκεφθεί τις επιπτώσεις των όσων είπε. Σε κανέναν, ακόμα και τον χειρότερο εχθρό σου, που μπορεί να θέλεις να του καταλογίσεις τα μύρια όσα, δεν εύχεσαι να σκάσει βόμβα στα πόδια του. Η τρομοκρατία, δεν θέλει παιγνίδι, ούτε λεκτικούς αφορισμούς, που στην ουσία στοχοποιούν, είναι επικίνδυνοι για την Δημοκρατια και κάθε έννοια Δικαίου.

Ωστόσο... Ο συνάδελφος, εκτοξεύοντας τα βέλη του εναντίον του κου Στουρνάρα, δημιούργησε "παράπλευρες απώλειες". Δεν σκέφθηκε καθόλου, ότι σε ένα συστημικό περιβάλλον, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, απέναντι στους Ευρωπαίους δυνάστες μας, δεν είναι δυνατόν να δημιουργείς ...ερείσματα, σε όλους εκείνους που καιρό τώρα συνειδητά, δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Πολύ απλά, δεν θα ασχοληθούμε με τις ακραίες φράσεις και τους ακροβατικούς επικίνδυνους χαρακτηρισμούς του συναδέλφου, ούτε με τούς προβληματισμούς που προκαλεί το γεγονός ότι βρήκε πολλούς ..."υποστηρικτές"...Θα ασχοληθούμε όμως, με το πως το ίδιο το σύστημα, δημιουργεί "ήρωες" και βρίσκει κοινώς "πατήματα" για να γενικεύσει μια επικίνδυνη σαχλαμάρα και υπερβολή.

Γιατί, αυτό ακριβώς έγινε.

Η ενέργεια των άθλιων υποκειμένων, που βάζουν βόμβες και απειλούν ζωές, σε συνδυασμό με τις ακρότητες Φιλιππάκη, διαμόρφωσαν ένα σκηνικό πιεστικό, από τα συστημικά μέσα, εναντίον όσων στο διαδίκτυο, έχουν ελεύθερη φωνή και τους έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσουν πλέον ανοικτά, για απειλούμενη Δημοκρατία. Ποιοι; Αυτοί που την κατέλυσαν, βάζοντας την χώρα στα μνημόνια.

Στην ουσία η πράξη των ηλιθίων δολοφόνων, αλλά και οι δηλώσεις Φιλιππάκη, έβγαλαν από την αφάνεια και την λήθη της "συγχώρεσης", ξεχασμένα απαξιωμένα πρόσωπα, στην συνείδηση του ελληνικού λαού, μετατρέποντας σε "θύματα" τους "θύτες".

Δημιούργησαν ένα περιβάλλον και έδωσαν την δυνατότητα στους σκελετούς από την ντουλάπα, να βγουν στο ξέφωτο και να φωνάξουν ότι είναι παρόντες.

Ας είναι καλά ο πρώην πρωθυπουργός κος Παπαδήμος κι ας επιτέλους συλληφθούν οι επίδοξοι δολοφόνοι και τρομοκράτες. Δεν σβήστηκαν όμως μονοκονδυλιά, οι ρόλοι εκείνων που έπαιξαν στα ζάρια, μια πατρίδα, μια Δημοκρατία και κυρίως εκείνοι που ευθύνονται για την σημερινή μιζέρια του Ελληνα. Κι ας συνεχίσουν να πιστεύουν οι αφελείς, δήθεν ευρωπαϊστές, ότι για το σημερινό κατάντημα, ευθύνονται μόνον οι Ελληνες...Άλλωστε σε αυτόν τον προβληματισμό, έχουν δώσει απάντηση οι ίδιοι οι Ελληνες, σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις και ένα Δημοψήφισμα. Και είχαν μόνον αυτό τον χαρακτήρα και οι τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Μην τρελαθούμε εντελώς και πιστέψει κανείς, ότι ξαφνικά η πλειοψηφια των Ελλήνων έγινε...Σύριζα. Απλώς αντιλαμβανόμενοι, το τι συμβαίνει ακριβώς και ποιοι ευθύνονται για την κατάντια τους, πήγαν με εκείνο που νόμιζαν λιγότερο κακό...
Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχει και το χειρότερο... από τα χειρότερα... Γι' αυτό μην κομπάζουν εκείνοι, που πραγματικά ευθύνονται για το σημερινό μας κατάντημα. Ένα τσούρμο τρομοκοκράτες εμπαθείς, ηλίθιοι και επικίνδυνοι και μια ατυχής δήλωση, δεν φθάνουν για να αλλάξουν την ιστορία...
Έτσι για ...την ιστορία....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου