Κυριακή, Μαΐου 28, 2017

Ραγκούσης: Δεν δικαιούται δια να ομιλεί η ΝΔ...



είχε την πρωτοκαθεδρία στις εκδηλώσεις ακραίου μίσους...
«H NΔ δεν δικαιούται δια να ομιλεί», τόνισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή το...
πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμο και τις αιτιάσεις περί ηθικών αυτουργών.

Μιλώντας στο Ρ/Σ 24/7 και την εκπομπή «Λέξεις των ημερών και σημεία των καιρών», ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, έβαλλε κατά της ΝΔ, επισημαίνοντας πως εκείνη πρωτοστάτησε στην καλλιέργεια του πολιτικού μίσους.

«Η κοινωνία έχει δηλητηριαστεί με μίσος μετά το 2010. Κι αυτοί που πρωτοστάτησαν σε αυτό δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ΝΔ του κ.Σαμαρά. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνη σε αυτό, όμως οι ευθύνες της ΝΔ είναι περισσότερες διότι την περίοδο αυτή ήταν στην Αντιπολίτευση. Η ΝΔ είχε την πρωτοκαθεδρία στις εκδηλώσεις ακραίου μίσους την περίοδο του πρώτου μνημονίου, μπορώ να μιλήσω με ονοματεπώνυμα, από όσα βίωσε η οικογένεια μου στην Πάρο και αυτά τα ονοματεπώνυμα δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην υπουργός.

Στην συνέχεια τόνισε πως στόχος του ακραίου μίσους είναι εν δυνάμει σχεδόν του σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας και ειδικά όσων έχουν ψηφίσει μνημόνιο και καυτηρίασε την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΛΑΣ πως όσο εξομαλύνεται η κατάσταση τόσο απομακρυνόμαστε από τον κίνδυνο τέτοιον επιθέσεων...

πηγή: unblock, left.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου