Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

#SurvivorGR Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα έφτασε ο Λάμπρος Χούτος





Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε μαυρισμένος, με περιποιημένα γένια και αρκετά ευδιάθετος Στην Αθήνα έφτασε σήμερα ο Λάμπρος Χούτος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρώην παίκτης των Διάσημων, που αποχώρησε λίγο ....πριν γίνει η ένωση των ομάδων, εμφανίστηκε μαυρισμένος, με περιποιημένα γένια και αρκετά ευδιάθετος.

«Το πιο γλυκό ταξίδι επιστροφής ever. Ευχαριστώ το Survivor για μία μοναδική εμπειρία», έγραψε ο Λάμπρος στα social media λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην Ελεονώρα Μελέτη, πριν δύο μέρες, επισήμανε πως η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο, που παρακολουθεί το παιχνίδι για εκείνον και την ομάδα του είναι λανθασμένη:

«Είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος... εμένα θα μου λείψουν οι πρώτες ημέρες που ήμασταν ενωμένοι. Μετά έγιναν κάποια πράγματα και διασπάστηκε λίγο η ομάδα, αλλά αυτά γίνονται...», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι έκανα μπάνιο και έφαγα. Πράγματα που κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος», είπε στις επόμενες δηλώσεις του ο Λάμπρος και κλήθηκε να πάρει θέση για τον χαρακτηρισμό «τσιράκι του Χανταμπάκη» που του έχουν προσάψει πολλοί χρήστες των social media. «Είναι κακό να έχεις φίλους;», διερωτήθηκε και ξεκαθάρισε πως «είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος».

Δείτε τις εικόνες:





Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου