Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

#SurvivorGR: Χαμός στην παραλία των «Διάσημων» - Τα καρφιά του Χρανιώτη στη Βαλαβάνη για τον Αγγελόπουλο (Video)




Τα πάνω-κάτω έρχονται στο Survivor, αφού η ένωση των δύο ομάδων ρίχνει σιγά- σιγά τις μάσκες.

Το κλίμα στην κοινή πλέον παραλία θα σταματήσει να θυμίζει ....το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Στο τρέιλερ που του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή, ο Γιώργος Χρανιώτης θα μιλήσει ανοιχτά για την «ύπουλη» τακτική των γυναικών και των δύο ομάδων που χειραγωγούν τους άντρες συμπαίκτες τους εκμεταλλευόμενες τη γοητεία τους.



Σύμφωνα με μάλιστα με πληροφορίες του youweekly.gr, αυτό που δεν δείχνει το τρέιλερ είναι ότι οι παίκτες πλακώθηκαν μεταξύ τους. Αφορμή στάθηκε η σπόντα που άφησε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης -μεταξύ αστείου και σοβαρού- «κάρφωσε» την αθλητικογράφο του ΣΚΑΙ ότι ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική προς τον Αγγελόπουλο και προσπαθεί να τον φλερτάρει υποχθόνια για να περνάει την γραμμή της… Εκείνη με το που το άκουσε αυτό έγινε έξαλλη και του είπε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλά και πως την προσβάλει. Στη συνέχεια έφυγε από εκεί που βρίσκονταν οι υπόλοιποι και κάθισε μόνη της στην παραλία.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που την είδε μόνη και αναστατωμένη πήγε να της μιλήσει. Εκείνη του περιέγραψε με λίγα λόγια το περιστατικό και του ανέφερε πως ο Γιώργος Χρανιώτης υποστήριξε πως και εκείνος ακολουθεί την ίδια τακτική, ότι δηλαδή έχει από κοντά τα κορίτσια της παρέα για να κάνει κλίκα και να τις έχει με το μέρος του.

Ο μισθοφόρος, γνωρίζοντας όλοι ότι είναι παρορμητικός, σηκώθηκε και πήγε αμέσως να πιάσει τον Χρανιώτη και να του ζητήσει εξηγήσεις! Τα υπόλοιπα στο επεισόδιο της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου