Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ




Είναι να απορεί κανείς, με την στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Εδώ βλέπει ότι η παράταξη, διαλύεται-δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα, περί υπονόμευσης του Κυριάκου- και αυτός σιωπή. Κι όχι μόνον σιωπή, αλλά παροτρύνει και συνομιλητές του, με την συνήθη φράση "δώστε του ευκαιρίες του Κυριάκου, είναι νέος". Απορούν λοιπόν, δικαιολογημένα, όσοι ακόμα σκεπτόμενοι έχουν μείνει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τι λέει ο Καραμανλής; Δεν νιώθει, ότι πρέπει να σώσει την παράταξη; Το σχέδιο του Κ. Καραμανλή, είναι πολύ απλό:

Με τα διαπλεκόμενα στο πλευρό του, ο Κυριάκος και ο Άδωνις -μην το ξεχνάμε κι αυτόν- θα μπορούσαν την οποιαδήποτε προσπάθεια του εξυγίανσης, μέσω παρέμβασης στην Νέα Δημοκρατία, να την πλασάρουν αμάσητη, στο πόπολο, ότι αποτελεί υπονόμευση.

Έτσι ο Καραμανλής, έβαλε σε εφαρμογή ένα υπονομευτικό -γαϊδουρινής υπομονής- σχέδιο;

Διαβλέπει ότι ο Μητσοτάκης πάει για φούντο, με τυπανοκρουσίες μάλιστα. Το αφήνει λοιπόν το παιγνίδι και εξελίσσεται, αφού ο Κυριάκος, δεν θέλει κανέναν να τον υπονομεύσει; Το κάνει από μόνος του, εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού του και των συμβούλων του.

Το μεγαλειώδες σχέδιο Καραμανλή, είναι σίγουρο ότι θα αποδώσει καρπούς, άλλωστε όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε η φθορά του Μητσοτάκη. Δεν έχει διευκρινίσει όμως, ο πρώην πρωθυπουργός, τι θα κάνει όταν γίνει η.. μεγάλη έκρηξη στην Νέα Δημοκρατία....Προφανώς το...καλύτερο, το αφήνει για το τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου