Κυριακή, Απριλίου 02, 2017

Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης “τράβηξαν το αυτί” στον Βορίδη για την χλιδάτη επίσκεψη στον Πειραιά!




Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει το περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον Μάκη Βορίδη στον Πειραιά.


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Piraeuspress.gr, απεικονίζουν τον Βουλευτή της ΝΔ να “καβαλάει” την πλατεία που βρίσκεται το Δημαρχείο Πειραιά και να παρκάρει το πολυτελέστατο όχημά του, ακριβώς έξω από την πόρτα του Δημαρχείου!




Οι αντιδράσεις στον Πειραιά ήταν επίσης πολύ μεγάλες για την προκλητική συμπεριφορά του Τομεάρχη της ΝΔ, ο οποίος επέλεξε αυτόν τον εκκωφαντικό τρόπο για να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Πειραιά.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε τη συγκεκριμένη είδηση φέρεται να αντέδρασε πολύ έντονα, ενώ στενοί του συνεργάτες αποδοκίμασαν ευθέως την κίνηση αυτή του Μάκη Βορίδη.

Το ίδιο συνέβη και από τη μεριά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος τα είπε στα “γαλλικά”, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος… “Έκανε η μύγα κώλο κι έχετε τον κόσμο όλο” φέρεται να είπε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ σε κύκλο στενών συνεργατών που σχολίαζαν την εν λόγω είδηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου