Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Το φιλί Μακρόν στη σύζυγό του -Η Μπριζίτ Τρονιέ εντυπωσίασε στο πλευρό του [εικόνες]




ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Χέρι-χέρι έφτασαν στο βήμα, όπου θα εκφωνούσε την ομιλία του, ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ.....

Αφού τον φίλησε, ο Γάλλος υποψήφιος κατευθύνθηκε στο βήμα για να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους τους.




Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μακρόν αναφέρθηκε στη σύζυγό του για την οποία είπε πως «χωρίς αυτή δεν θα ήταν εδώ» που βρίσκεται σήμερα, με τους υποστηρικτές του να την αποθεώνουνν. Τότε, εκείνη τον κοίταξε γλυκά και χαμογέλασε, δείχνοντας περήφανη για την επιτυχία του συζύγου της.



Η Μπριζίτ Τρονιέ έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της, από τη στιγμή που μπήκαν στο στρατηγείο του. Η 56χρονη επέλεξε να κάνει μια λιτή ενδυματολογικά εμφάνιση με μαύρο παντελόνι και γκρι μακρύ σακάκι και αφήνοντας την ξανθιά της κόμη στο καρέ κούρεμα που διατηρεί.

Η σχέση του ζευγαριού έχει απασχολήσει γαλλικά και διεθνή Μέσα, καθώς πρόκειται σύμφωνα με πολλούς για έναν ασυνήθιστο γάμο. Ο Μπριζίτ Τρονιέ ήταν η πρώην καθηγήτρια του Μακρόν, την οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε αψηφώντας τη διαφορά ηλικίας.

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι μιλάνε για έρωτα με την πρώτη ματιά, με το ζευγάρι να δείχνει μέχρι και σήμερα πολύ ερωτευμένο και δεμένο.



Φωτογραφίες: AP Photo

Φωτογραφία: EPA/ YOAN VALAT



Πηγή: Το φιλί Μακρόν στη σύζυγό του -Η Μπριζίτ Τρονιέ εντυπωσίασε στο πλευρό του [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/332982/fili-makron-sti-syzygo-toy-i-mprizit-tronie-entyposiase-sto-pleyro-toy-eikones#ixzz4f6nXHreE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου