Κυριακή, Απριλίου 30, 2017

Το ΠΑΜΑΚ «ξαναχτυπά» με νέα έρευνα: 1 στους 2 πολίτες θέλουν το email Χαρδούβελη




Μπορεί το email Χαρδούβελη να μην είχε αποδεκτό ποτέ από τους δανειστές και να είχε σταματήσει η αξιολόγηση από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που είχε βρεθεί σε αδιέξοδο, μπορεί να περιλάμβανε χωρίς κανέναν όρο.... πρωτογενές πλεόνασμα 3% του ΑΕΠ το 2015 και 4,5% του ΑΕΠ το 2016, ρήτρα «μηδενικού ελλείμματος» και στις κύριες συντάξεις, αύξηση των εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και επανεξέταση του συστήματος καταβολής του «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος», της βασικής σύνταξης για τους παλιούς και νέους ασφαλισμένους, κατάργηση του ΕΚΑΣ από 1.1.2016, ιδιωτικοποιήσεις με τον στόχο μόνο για το 2014 να ήταν 1,5 δισ. και άλλα πολλά, όμως φαίνεται πως κάποιοι το νοσταλγούν και το επαναφέρουν ως τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας. Πως; Με τη μορφή ερωτήματος σε σχετική έρευνα του …. ΠΑΜΑΚ.

Έτσι λοιπόν, ένας στους δύο πολίτες εκτιμά πως τελικά θα ήταν προτιμότερο να είχε εφαρμοσθεί το «e-mail Χαρδούβελη», σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2017.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ο ένας στους δυο πολίτες εκτιμά πως θα ήταν προτιμότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είχε κλείσει την αξιολόγηση εφαρμόζοντας το «e-mail Χαρδούβελη» παρά να προχωρήσει στην στρατηγική που τελικά ακολούθησε. Μάλιστα την άποψη αυτή στηρίζει και ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζεται η έρευνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου