Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Οι γυναίκες του Νότου στις οποίες αξίζει να φας τα λεφτά σου





Έλα μια βόλτα, τώρα που ετοιμάζεσαι να χάσεις τη δουλειά σου, αγαπητέ Ντάισελμπλουμ και θα δεις πως θα ξεχάσεις τα βάσανά σου.

Θωμάς Σγουρός ,








Ξεκινώντας από τις 30 πιο καυτές Πορτογαλίδες. Εκεί δηλαδή που κάνει κουμάντο δικαίως η Sara Sampaio, αλλά αξίζει επίσης να έχεις στο νου σου την 27χρονη Lucia Custodio που χτύπησε το jackpot στο αντρικό συλλογικό ασυνείδητο ως το κορίτσι του Πορτογαλέζικου 'O τροχός της τύχης' .






Ενώ τις καινούργιες μπορείτε συνήθως να τις δείτε στο account του πορτογαλέζικου Playboy.



στις Μάρ 22, 2017, 10:01πμ PDT

Επίσης έχουμε εκφράσει αναλυτικά τη γνώμη μας και για τις Ισπανίδες. Ξεκινώντας από την Penelope Cruz, φυσικά φυσικά. Και συνεχίζοντας με την διάδοχο της, πρώτα στην καρδιά του Almodovar, μετά των Ισπανών και προσεχώς του υπόλοιπου πλανήτη, Bianca Suarez.




Ενώ μια δεδηλωμένη αδυναμία την έχουμε και στην κα Θορ Elsa Pataky, που επίσης κάνει διεθνή καριέρα.




Όχι, Μόνικα Μπελούτσι, προφανώς και δεν έχουμε ξεχάσει τη μαμά Ιταλία και τα Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα & Μαρία Καρφάνα φρούτα της.




Κυρίως τα τηλεοπτικά. Τόσο εκείνα τα bunga bunga που πέρασαν από τα διαβόητα party του Μπερλουσκόνι, όπως η πρώην οδοντίατρος και μετέπειτα νομαρχιακή σύμβουλος Nicole Minetti (που φέρεται να ήταν το δεξί του χέρι).




Όσο και εκείνα τα μπουστάτα ταλέντα που βοήθησε να αναδειχθούν, όπως η εκ Σαρδηνίας Francesca Lodo με λουκ σουπερμόντελ.



05πμ PDT

Και η ξαδελφούλα της Giorgia Palmas που γνωρίσε τρελλή δημοτικότητα μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.




Αν και εκείνη που αποτελεί τον ορισμό της Μεσογειακής Barbie, ακόμη και τώρα στα 44 της, είναι η -πτυχιούχος σεξολόγος- Sara Varone που ξέρει και από μπαλίτσα.




Όσο για την Ελλάδα, την γνώμη μας για εκείνες τις γυναίκες που είναι διεθνών προδιαγραφών σας την λέμε σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου