Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Η Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε κοσμήματα ελληνικού οίκου (σσ Ο Τσακαλώτος της τα χάρισε)



Είναι γνωστή για τις εκκεντρικές, λίγο ροκ εμφανίσεις της και κάθε φορά τραβά όλα τα φλας πάνω της με τα σέξι ρούχα της.


Αυτή την φορά όμως την προσοχή στην εμφάνιση της Σκάρλετ Γιόχανσον τράβηξαν τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της, τα οποία οποία έχουν ελληνική υπογραφή.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Παρίσι με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Ghost in the Shell»φορώντας κατά τα άλλα ένα αδιάφορο φόρεμα που σε γενικές γραμμές δεν την κολάκευε τόσο.


Ωστόσο, τα σκουλαρίκια της έκαναν την διάφορα και λογικό αφού η Σκάρλετ φόρεσε μία δημιουργία του Ελληνικού Οίκου ZOLOTAS.









Τα σκουλαρίκια είχαν ένα μοναδικό στιλ, ήταν σε στρογγυλό σχήμα, είχαν σφυρίλατο χρυσό 22ΚΤ με διαμάντια και μαργαριτάρια με αποτέλεσμα να φαίνονται παραδοσιακά, αλλά να έχουν μοντέρνες πινελιές . Μάλιστα, η ηθοποιός τα συνδύασε με μικρότερους κρίκους κατά μήκος του αυτιού, τα οποία φαινόντουσαν λόγω της boyfriend κουπ της.



Εκτός από την πρεμιέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον βρέθηκε στο νέο κατάστημα του οίκου κοσμημάτων στο Παρίσι για να δει από κοντά τις συλλογές ZOLOTAS και απ΄ότι φαίνεται έκανε την καλύτερη επιλογή.



Φωτογραφίες: ΑP/ Ζοlotas, Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου