Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...




Κάνεις λάθος που δείχνεις ανοχή απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο νεαρός, φιλόδοξος και απαίδευτος αυτός δήθεν πολιτικός, θα σύρει την παράταξη στο ναδίρ. Ήδη αλλάζει την φυσιογνωμία της, χωρίς να έχει καμμία εξουσιοδότηση, γι' αυτό. Μια μικρή ομαδούλα ανοήτων, αποφασίζει ....για τις τύχες μιας ολόκληρης παράταξης.
Αναρωτιέται κανείς, πόσο χρόνο χρειάζεται ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης να τα δει όλα αυτά; Πιθανότατα γι' αυτό και δεν εισπράττει η Νέα Δημοκρατία από την με γεωμετρική πρόοδο φθορά του Σύριζα.
Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Ο Μητσοτάκης αποτελεί κίνδυνο και για την παράταξη και για την πολιτική ζωή του τόπου. Συμμάχησε με τον οποιονδήποτε εχθρό, της Νέας Δημοκρατίας και της ιδεολογίας της. Παζαρεύει την ένταξη στην ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κάθε φυράματος που χαρακτηρίζει ως άθλια την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.
Ταυτίσθηκε με τους νταβατζήδες και με ό,τι πολεμούσε, μέχρι σήμερα η Νέα Δημοκρατία.
Δεν είναι προδοσία, ούτε μαχαίρωμα πισώπλατο, η αντίδραση για να διασφαλισθούν οι ιδεολογικές αρχές μιας ιστορικής παράταξης. Καθήκον είναι, απέναντι στην παράταξη, την πατρίδα και την Δημοκρατία. Κι έτσι θα το αποδώσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, που δεν επηρεάζονται από την διαπλοκή και το τι θέλει το κάθε εκδοτικό συγκρότημα, που το μόνο που το ενδιαφέρει, είναι η τσέπη του.
Κάνεις λάθος, Κ.Καραμανλή, με την ανοχή που επιδεικνύεις. Και η Νέα Δημοκρατία δεν πορεύεται ενωμένη και η ομόνοια δεν είναι κάτι που θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις, όταν κτυπούν τα νώτα σου και την ιστορία της παράταξης.

Έτσι ή αλλιώς, θα συγκρουστείς με το ξένο σώμα, που σήμερα επιχειρεί να ηγηθεί ενός ιστορικού κόμματος. Θέμα χρόνου είναι....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου