Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ...ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;




Το παιδί, θα γράψει ιστορία...Βαστήξτε το δημοσίευμα. Όταν καταλαγιάσει το μένος, εναντίον της αστείας αυτής κυβέρνησης, τότε θα αποκαλυφθεί, το ανέκδοτο... που πλασάρεται για την επόμενη αστειότητα... Ο Κυριάκος, τα έχει παντελώς χαμένα. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Στην συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου, δείχνει ότι πράγματι δεν έχει αρχή η αντιπολιτευτική του τακτική, ούτε τέλος.
Μέσα σε λίγα λεπτά;

Άδειασε, τον Άδωνι Γεωργιάδη και φυσικά αυτόν, δηλαδή τον εαυτό του, που τον έκανε αντιπρόεδρο. Παραδέχθηκε έμμεσα, αλλά σαφέστατα, ότι ήταν λάθος στρατηγική, το ζητάω συνεχώς εκλογές.

Επιχείρησε να αποσυνδέσει αυτό, που ο ίδιος συνέδεσε για να δικαιολογήσει τις πρόωρες εκλογές, δηλαδή την αξιολόγηση, από τις...εκλογές... Απίθανος τύπος, για γέλια πολλά.  

Τι έχει γίνει; Απλούστατα, βλέπει ότι το πλέον πιθανό, είναι ο Σύριζα να μην πέσει, να περάσει την αξιολόγηση και να τον φάμε στην μάπα, για ένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα... Αυτό σημαίνει, ότι οι οπαδοί, δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν είναι δυνατόν να τους συγκρατήσει με βλακείες περί αξιολόγησης. Γι' αυτό και αποσυνέδεσε την αξιολόγηση από τις εκλογές...Να κτυπιέσαι κάτω δηλαδή από τα γέλια.

Και να έφθανε αυτό; Πάλι δεν μας έδωσε ένα σοβαρό στίγμα του προγράμματός του. Πάντως για άλλη μια φορά, ως Μητσοτάκης, που άλλα λέει την μια κι άλλα την άλλη, μας ειπε ότι δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος... Μεγαλόκαρδος ο Κυριάκος. 

Κατά τα λοιπά; Όποιος δεν έχει τυφλωθεί από το μίσος του για τον Σύριζα και θέλει εναλλακτική λύση, είναι σίγουρο ότι μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη...την ψάχνει... Την λύση. Να βγαίνει πιο συχνά ο Κυριάκος... Να καθίσει η γελοία κυβέρνηση δέκα χρόνια επάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου