Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ κου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Η αποκάλυψη ή η δήθεν αποκάλυψη, που έχει σχέση με την οικογένεια, συγγενικό πρόσωπο, πόσο μάλλον για την σύζυγο ενός πολιτικού αρχηγού, θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Κυρίως, διότι εάν δεν είναι έτσι όπως ισχυρίζεται ο ρεπόρτερ της ...αποκάλυψης, τότε πρόκειται για κτύπημα κάτω από την μέση, το χειρότερο είδος σκόπιμης και χυδαίας δημοσιογραφίας.

Γι' αυτό και η απάντηση των θιγομένων, θα πρέπει να είναι το ίδιο προσεκτική, σαφής, περιεκτική ...και ξεκάθαρη.

Στο θέμα με τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο.


Η εφημερίδα Ντοκουμέντο, γνωστών πολιτικών φιλοσυριζικών συναισθημάτων, αποκάλυψε ότι κατά την πενταετία 2006-2011 φαίνεται ότι η σύζυγος του κου Μητσοτάκη, αποκτά τεράστια περιουσία, αμέσως μόλις σταματά να κάνει δήλωση πόθεν έσχες.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η σύζυγος του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας από το 2006 δεν καταθέτει δήλωση πόθεν έσχες, όπως είναι υποχρεωμένη από τον νόμο και χρησιμοποίησε ως πρόσχημα, την επί πέντε χρόνια διάσταση με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, αν και ο νόμος δεν έχει τέτοια πρόβλεψη.

Την ίδια περίοδο, αναπτύσσει επιχειρηματική δράση, με τον μετέπειτα στενό συνεργάτη του κου Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου.


Στις έμμεσες κατηγορίες περί φοροδιαφυγής, της εφημερίδας η Νέα Δημοκρατία απάντησε ως εξής:


Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνης, τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση

Πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ...δημοσίευμα για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου, για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο.

Δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία!..

Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό.

Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός».

Kατ'  αρχάς το μόνον αληθινό κι όχι αληθοφανές, της... αποκάλυψης είναι ότι οι μισοί ίσως και περισσότεροι Ελληνες, πληροφορήθηκαν ότι ο κος Μητσοτάκης, ήταν πέντε χρόνια σε διάσταση με την σύζυγό του. Συμβαίνουν αυτά, το αφήνουμε ασχολίαστο.

Εδώ όμως η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αφήνει ορισμένα κενά, ουσιαστικά, στην όλη υπόθεση.

Πρώτον: Hταν υποχρεωμένη η σύζυγος του κου Μητσοτάκη, να κάνει δήλωση πόθεν έσχες στις ελληνικές αρχές, ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της;

Δεύτερον: Το γεγονός αυτό, ότι αγόρασε ένα ακίνητο, ενώ βρισκόταν σε διάσταση και το δήλωσε στις Γαλλικές αρχές, την απαλλάσσει από τις υποχρεώσεις της, όσον αφορά τις ελληνικές αρχές;


Τρίτον: Η σύζυγος του κου Μητσοτάκη, απέκτησε περιουσιακά στοιχεία ΟΤΑΝ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.. Ποια είναι η αποτίμηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων, που είναι δηλωμένα, τι φόρους κατέβαλλε, από ποιους τα απέκτησε. Προφανώς από την εργασία της, αλλά το γεγονός ότι έχει αναπτύξει επαγγελματικές δραστηριότητες με τον κ. Παπασταύρου, μάλλον αφήνει σκιές χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, ότι τα έσοδά της και η απόκτηση περιουσίας, την περίοδο της διαστάσεως, ήταν παράνομα. Ωστόσο μία απάντηση όχι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά της ιδίας με εξώδικο προς τον καταγγέλλοντα, θα αποσαφήνιζε τα πράγματα, διότι η σύζυγος κλπ κλπ δεν αρκεί να είναι τίμια, άλλα και να το δείχνει.

Γενικώς η Νέα Δημοκρατία ενεπλάκη με μια απάντηση επιθετικού περιεχομένου για την επί πενταετίας ευρισκομένη σε διάσταση σύζυγο του κου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η ιστορία, να μην έχει συνέχεια, όσον αφορά τις δραστηριότητες της συζύγου του κου Μητσοτάκη. Να'ναι καλά οι άνθρωποι, να ζουν μαζί κι αγαπημένα. Έστω και με διαλείμματα....-




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου