Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

ΓΚΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ...ΒΑΘΟΣ.




Ξέρει κάτι ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν γνωρίζουμε εμείς;
Γι' αυτό περιμένει υπομονετικά, ενώ το καζάνι βράζει, να αλλάξουν γνώμη οι δανειστές, να πουν το OK, να απελευθερώσουν τα χρήματα κι όλα μέλι γάλα; Ή μήπως. το πιο πιθανό, εξαντλεί ....όλα τα όρια, για να πει αυτός ναι στο τέλος στις παράλογες αξιώσεις των δανειστών; Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, απλώς το καζάνι θα συνεχίσει να βράζει...Ο Τσίπρας, θα παραμείνει απαξιωμένος με μια κυβέρνηση απαξιωμένη και παράλληλα θα βρίσκεται στον αντίποδα ο Μητσοτάκης, που θα ζητά πλέον εκλογές...από του χρόνου.

Όχι ότι ο Κυριάκος, θα τα έκανε καλύτερα. Απόδειξη η ποιότητα της αντιπολιτευτικής τακτικής, που ακολουθεί, για απόφοιτους νηπιαγωγείου, με κραυγές, πυροτεχνήματα και αθλιότητες, που ούτε ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, δεν ακολουθούν. Σαφώς και η θέση του Μητσοτάκη, εάν με όποιο κόστος περάσει τον κάβο ο Τσίπρας, θα είναι δυσχερής. Θα πρέπει να βαστήξει το πόπολο, που όλο εκλογές ακούει και εκλογές δεν βλέπει και επ' ολίγον, θα πρέπει να σκεφθεί να κάνει και καμμία πρόταση της προκοπής, για να ροκανίσει τον χρόνο.

Ωστόσο η προοπτική αυτή, οι δυο εκ παραλλήλου πολιτικοί αρχηγοί, ο ένας πρωθυπουργός και ο άλλος ο επόμενος όπως φιλοδοξεί, είναι μια προοπτική ολέθρου και οδηγεί κατευθείαν στον γκρεμό. Πρέπει να είσαι ηλίθιος ή τουλάχιστον γεμάτος μίσος για τον Σύριζα -είναι κι αυτό ένα είδος πολιτικής- για να μην βλέπεις την ανεπάρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο η ελπίδα, πεθαίνει τελευταία...Προφανώς και η ελπίδα, δεν έχει διαφανεί ακόμα, πιθανότατα υπό την πίεση των μελλούμενων να ξεπεταχτεί αργότερα, εάν δεν υπάρξουν στο τρέχον έτος εκλογές.

 Άλλωστε η ελπίδα, είπαμε, πεθαίνει τελευταία...Εκτός εάν έχουμε... πέσει ήδη στον γκρεμό...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου