Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ;

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια ιστορία της πλάκας. Ένα ανύπαρκτο, εντελώς απαξιωμένο κόμμα, με οπαδούς που ούτε ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν, γίνεται ...κατά ένα μέλος μεγαλύτερο. Επιστρέφει ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Επί του γεγονότος, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Ανεξερεύνητες οι ψυχές των ανθρώπων και ιδιαιτέρως των πασόκων .. Άβυσσος..
Ήδη εδώ και καιρό στο ΠΑΣΟΚ, κατόπιν της ...προεκλογικής προσκλήσεως της Νέας Δημοκρατίας, που είπε ξεκάθαρα, εμείς εάν δεν έχουμε αυτοδυναμία θα συνεργασθούμε με το ΠΑΣΟΚ,  γίνονται συζητήσεις και ζυμώσεις. Πλην των γνωστών υπόπτων Χρυσοχοΐδη-που τον θυμηθήκαμε αυτόν-Λοβέρδο και λοιπούς άμοιρους συγγενείς, που θελουν την σύμπραξη, είναι κι εκείνοι που δεν την θελουν.... αλλά την θελουν. 
Και εξηγούμεθα: Ο απιθανος Λαλιώτης συμβουλεύει. καθώς μαθαίνουμε την Φώφη, που φυσικά θα χρειασθεί κάποιο χρόνο για να το σκεφθεί...ότι δεν θα πρέπει να συμπράξουν σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με τον Κυριάκο, να τον αφήσουν να πάει σε δεύτερες εκλογές, με απλή αναλογική, για να μεγαλώσουν το μερίδιο συμμετοχής τους και την επιρροή τους. Σοφή σκέψη.
Ωστόσο κανείς αναρωτιέται, πόσο θα είναι το κόστος του Κυριάκου, σε περίπτωση σύμπραξης με την Φώφη, αφού μαζί λαμβάνει πακέτο και τον Γιωργάκη;
Δηλαδή εάν οι συμφωνίες δεν καρποφορήσουν, μπορεί η Φωφώ να απαιτήσει να βάλει και τον Γιωργάκη υπουργό; Λέμε τώρα....
Και ποιο μπορεί να είναι το προφίλ ενός κόμματος προεκλογικά, όταν ήδη έχει ανακοινώσει πως θα συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου και της Φώφης; Τα αποτελέσματα φυσικά, θα είναι τα ίδια με τον Αντώνη που συγκυβέρνησε...όσο συγκυβέρνησε τέλος πάντων, με τον Βαγγέλη..


Επί της ουσίας λοιπόν, όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όσον αφορά όμως την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, τα πράγματα είναι τραγικά και το γεγονός της επιστροφής του πανέξυπνου, δεν είναι και το καλύτερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου