Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.. ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΑN ΤΟ ΘΕΜΑ

Απόλυτη η απαξίωση της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα και με νέο συμπέρασμα μέτρησης της κοινής γνώμης. Το 52% των ερωτηθέντων, πιστεύει ότι καμία από τις δυο κυβερνήσεις Σύριζα ή Νέα Δημοκρατία ,δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας. Το πλέον αποκαλυπτικό, γιατί η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου δεν αρθρώνει πειστικό λόγο, είναι πως ενώ το ποσοστό απογοήτευσης, από την κυβέρνηση, φθάνει ως είναι φυσικό το 92% το αντίστοιχο ποσοστό για την Νέα Δημοκρατία, κάτω από τις παρούσες συνθήκες και την αθλιότητα που επικρατεί φθάνει, άκουσον άκουσον, το 84%.

Το πλέον εξοργιστικό.... της υποθέσεως, είναι πως οι θετικές γνώμες για τον Τσίπρα, που παραμένει δεύτερος στην καταλληλότητα... αυξήθηκαν κατά δυο μονάδες, ενώ κατά δυο μονάδες ....μειώθηκε η καταλληλότητα του Μητσοτάκη.

Όσο για τις πρόωρες εκλογές το 53% τάσσεται εναντίον.. Κι εκεί ...μέσα έχει πέσει ο Κυριάκος...

Κι όμως τα αστεία ιστολόγια και τα μέσα ενημέρωσης, που στηρίζουν τον Κυριάκο προέβαλλαν την καταλληλότητά του για πρωθυπουργό. Δεν είδαν τα σοβαρότερα και ασχολούνται με το προφίλ του Κούλη. Εκτός από την απαξίωση του πολιτικού συστήματος έχουμε και την απαξίωση των μέσων ενημέρωσης. Για γέλια η κατάσταση...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου