Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

Ντροπή για τη ΝΔ – Στελέχη της επιχείρησαν να νοθεύσουν τις εκλογές της ΑΔΕΔΥ!


Παραιτήθηκαν τα γαλάζια… μπουμπούκια Σπανάκης και Παπαντώνης

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης (φωτό), αλλά και το μέλος της ΔΑΚΕ και μέλος.... της Ομοσπονδίας Τελωνειακών, Απόστολος Παπαντώνης, μετά από καταγγελίες για λαθροχειρία, στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο διεξάγεται σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.

Τότε, ο Απόστολος Παπαντώνης, επιχείρησε, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη προφανώς σε συνεννόηση μαζί του και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροπροσωπία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το ξενοδοχείο «Novotel» και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παραιτήσεις τους έγιναν άμεσα αποδεκτές.

Σ.Σ. Fimotro : ελπίζουμε ότι η ΝΔ ότι δεν θα διαπράξει τα λάθη που διέπραξε επί Καραμανλή και κυρίως επί Σαμαρά. Να κυβερνήσει δηλαδή με τέτοια… μπουμπούκια!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου