Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

Έχει περάσει γραμμή σε νομαρχιακές και τοπικές επιτροπές ο Κυριάκος, ότι όπου να' ναι...να, η εξουσία (μαζί με το ΠΑΣΟΚ φυσικά, όπως έχει διευκρινίσει σαφέστατα, ο Χατζηδάκης).

Ωστόσο στο πανηγύρι των ....γκάγκα κομματικών, δεν αναφέρονται στοιχεία που έχουν να κάνουν με τις δημοσκοπήσεις, πλην της διαφοράς που δίνουν ....με τον Σύριζα, για να ανεβάσουν το κομματικό μένος.

Δεν αναφέρονται καθόλου:

*Στο ποσοστό των αναποφάσιστων που είναι πρώτο κόμμα.

*Στο γεγονός, ότι η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει αυξηθεί. Η διαφορά οφείλεται στην μείωση της δύναμης του Σύριζα.

*Στο γεγονός, ότι επτά στους δέκα Έλληνες θεωρούν κοινωνικά δίκαιη την καταβολή ενίσχυσης στους χαμηλοσυνταξιούχους. Μάλιστα το 54% κρίνει ότι σωστά δεν ρωτήθηκαν οι δανειστές.

Το εκπληκτικό; Το 59% τοις εκατό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, θεωρεί ότι σωστά δόθηκε το βοήθημα και είναι κοινωνικά δίκαιο..

Με ποια κριτήρια ο Μητσοτάκης, δήλωσε "παρών". Που στηρίζεται ο δήθεν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και παίζει το δικό του παιγνίδι; Πόσο .."γκάγκα" μπορεί να είναι ο κομματικός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, για να στηρίζει ένα κόμμα, που προαναγγέλλει πως θα συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ και που ταυτόχρονα κάνει τα αντίθετα απ' αυτά που υπαγορεύει η κοινή λογική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου