Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Του Κυριάκου Μητσοτάκη...βεβαίως βεβαίως. Ακούμε καθημερινά νεοδημοκράτες, γνήσιους δεξιούς, με μυαλό όμως κουκούτσι να αναφέρονται στον Σύριζα και παρακολουθούμε τις σκέψεις τους. Η κύρια επιχειρηματολογία τους για να ψηφισθεί ο Κυριάκος, είναι ..."να φύγει, ο συρφετός του Σύριζα". 
Σε πιθανή αντίδραση, σκεπτόμενων δεξιών "τι έχει δείξει ο Κυριάκος, για να τον ψηφίσουμε;" εξοργίζονται και γεμάτοι φανατισμό δηλώνουν;" Δηλαδή πάλι τα ίδια, θα κάνετε; Στην αρχή ....εντάξει με τον Αντωνάκη, τα πήγε χάλια, αλλά στον Κυριάκο; Πάλι δεν θα τον ψηφίσετε;"

Ναι, δεν θα τον ψηφίσουμε τον Κυριάκο, γιατί δεν μας έχει δώσει δείγματα σοβαρού πολιτικού.
Δεν θα τον ψηφίσουμε, γιατί δεν σέβεται την ιδεολογία της παράταξης και τις θυσίες.  που έχουν γίνει έτσι κι αλλιώς.

Δεν θα τον ψηφίσουμε, γιατί μας φαίνεται πολύ περίεργη η σχέση του με τα διαπλεκόμενα, δημιουργεί δε την αίσθηση, ότι δίνει τα πάντα για να έχει την εύνοια τους. 

Δεν θα τον ψηφίσουμε, γιατί η Νέα Δημοκρατία, που επιχειρεί με συμπάθειες από τους σκελετούς στην ντουλάπα να δημιουργήσει, δεν έχει καμμία σχέση, με την δική μας Νέα Δημοκρατία, με την ιστορία και την ιδεολογία της.

Δεν θα τον ψηφίσουμε, γιατί η σημερινή Νέα Δημοκρατία, είναι απλώς μια "Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου", όπως ήταν μια "Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά". 

Κι εμείς αυτό το έκτρωμα δεν το θέλουμε. Να φύγει λοιπόν ο Σύριζα. Να΄ρθει όμως ο Κυριάκος, δεν το βλέπουμε ως λύση... Γιατί δεν τυφλωνόμαστε, από τον φανατισμό μας. Είμαστε απλώς βαστάζοι, μιας εποχής, που ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός του Καραμανλή, δεν έβγαζε μαχαίρια για να ποτίζει μίσος τους ψηφοφόρους για να επιβιώσει. Κι αυτό είναι το μόνο, που κάνει καλά ο Κυριάκος... Ας μην έχουμε λοιπόν έπειτα ...το κρίμα....Όλο ας βαραίνει τον δικό σας λαιμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου