Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Χριστούγεννα 2016: Καιρός με κρύο και χιόνια


Posted by spitha80

Χιονισμένα με πολύ κρύο φαίνεται πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα! – Διαβάστε πότε θα χιονίσει! 

Mεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο καιρός για τα φετινά Χριστούγεννα.

Σύμφωνα λοιπόν.... με νέα προγνωστικά ο φετινός Δεκέμβρης φαίνεται να είναι ο ψυχρότερος των τελευταίων χρόνων αλλά κυρίως κατά πολύ ψυχρότερος από τον περσινό Δεκέμβρη.

Όπως αναφέρει το Greek-weather.org από 1 έως 10 Δεκεμβρίου προβλέπονται χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα με τακτικές ψυχρές εισβολές και κάποιες χιονοπτώσεις ιδιαίτερα στην βόρεια χώρα ως και σε μηδενικά υψόμετρα στις 4-5 και 8-9 Δεκεμβρίου.

11-20 Δεκεμβρίου: Καλός καιρός σε γενικές γραμμές με άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στην κεντρική, δυτική και νότια χώρα, ωστόσο το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί στην βόρεια Ελλάδα θα παραμείνει τσουχτερό. Λίγες βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται μετά τις 14-15 περίπου του μήνα.

21-31 Δεκεμβρίου: Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει ο καιρός αυτές τις 10 τελευταίες μέρες του μήνα, όπου είναι και τα Χριστούγεννα αλλά και η Πρωτοχρονιά, με αρκετές βροχές, καταιγίδες και 1 με 2 ψυχρές εισβολές από την Ρωσία οι οποίες φαίνεται να φέρουν αρκετά χιόνια ως και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα αρχικά της βόρειας και μετέπειτα και της κεντρικής ίσως και νότιας Ελλάδας. Στις 24-25-26 του μήνα φαίνονται και κάποια χιόνια ακόμα και ως τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου