Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016

Το «καρφί» καραμανλικού βουλευτή για τον Οικονόμου και το «θερμό» επεισόδιο στη Βουλή


«Στα κάγκελα» βουλευτές της ΝΔ με τις «πινελιές» του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ψηφοδέλτια...

Μπορεί τα «φιρμάνια» της Πειραιώς να κάνουν λόγο περί πλήρους ετοιμότητας του κόμματος για ενδεχόμενες εκλογές, ωστόσο τελικά η αλήθεια απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα, καθώς η κατάρτιση ψηφοδελτίων με τις «πινελιές» ...του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσομοιάζει με το «γεφύρι της Άρτας».

Ένα παράδειγμα για το κλίμα που επικρατεί εντός των τειχών της «γαλάζιας Ιερουσαλήμ» δόθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση της ΝΔ σε περιοχή της εκλογικής περιφέρειας Αττικής, όπου παρευρισκόμενοι, εκτός από κομματικά στελέχη και μέλη της εν λόγω τοπικής οργάνωσης, ήταν βουλευτές αλλά και πολιτευτές της ΝΔ, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πολιτικά εκεί.

Ωστόσο, στην εκδήλωση παρευρέθη και ένας βουλευτής της ΝΔ, η παρουσία του οποίου δυσαρέστησε ορισμένους παρευρισκομένους, μεταξύ αυτών κι έναν άλλο, επίσης «γαλάζιο» βουλευτή.

Πρόκειται για τον Βασίλη Οικονόμου, βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, ο λόγος των αντιδράσεων είναι η επικείμενη μετακίνηση του Βασίλη Οικονόμου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε αυτό της εκλογικής περιφέρειας Αττικής, όπου και εκλεγόταν όταν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ένας από τους αντιδρώντες ήταν «καραμανλικής καταγωγής» βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Αττικής, ο οποίος με δηκτικό ύφος, πέταξε ένα «καρφί» για την παρουσία του κ. Οικονόμου σε εκδήλωση της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας.

«Τι κάνει εδώ ο Οικονόμου; Γιατί δεν φωνάξατε και την Κεραμέως; Κι αυτή βουλευτής Επικρατείας είναι».

Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό με πρωταγωνιστές τους δύο προαναφερθέντες, καθώς πριν μερικές εβδομάδες, σημειώθηκε ένα «θερμό» επεισόδια μεταξύ τους, το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα εντός της αίθουσας της Ολομέλειας της Βουλής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και άλλων κομμάτων, όταν ακούστηκαν και κάποιες «περίεργες» αναφορές περί… παγκαριών.

Υ.Γ: Κι όπως είπε ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος, «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου