Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

"Ήλθαν ντυμένοι φίλοι, αμέτρητες φορές οι εχθροί μου".
Ή κάπως έτσι.
Εκείνοι λοιπόν που έχουν άποψη διαφορετική από την άποψη που δείχνει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι εχθροί .....του κόμματος, της παράταξης, του ιδίου.
Δεν μπορεί να στέκονται σε αδυναμίες, σε αρρυθμίες, στην έλλειψη συγκεκριμένης πολιτικής και προτάσεων... Όχι.
Θα βγαίνουν να ωρύονται... ως πωλητές βιβλίων, έξω από την Νομική, εναντίον του Σύριζα, από το πρωί έως το βράδυ, θα βρίσκουν εξαίσιο γεγονός ότι ο Κυριάκος κάνει ολέθριες επιλογές προσώπων, θα υπερθεματίζουν εναντίον του Τσίπρα του αλήτη που θα έπρεπε να μπει στην φυλακή .. Κι αυτό το λένε πολιτική.

Τους λες: 

Η πολιτική θέλει πρόγραμμα, προτάσεις, επικοινωνία, βασικές αρχές ξεκάθαρες κι όχι άλλα την μια, άλλα την άλλη, δεν θέλει αποκλεισμούς προσώπων και ιδεών και δεν είναι δυνατόν να ζητάς διείσδυση, σε άλλους χώρους, όταν...χάνεις τον δικό σου. Φέρε κοντά όλους αυτούς, που διαφωνείς. Άφησέ τους να πούνε την γνώμη τους. Κάνε την σύνθεση που απαιτείται, ως νέος αρχηγός. Δέξου ότι μπορεί κι εσύ... ο θεόπνευστος να έχεις άδικο. Τίποτα...

Καταρρέει μια κυβέρνηση, είναι έτοιμη να πέσει ως ώριμο φρούτο και ο Κυριάκος εκεί.. με το οξυγόνο, να την κρατά ζωντανή. Ο καλύτερος φίλος του Αλέξη, είναι ο Κυριάκος.

Το μόνον που τον κρατά ζωντανό, είναι οι ισορροπίες και τα ΜΜΕ. Οι ισορροπίες με όλους εκείνους που σε μια υγιή Νέα Δημοκρατία, δεν θα είχαν θέση.. Αντωνάκης με όλο του το ασκέρι, Άδωνις με όλες τις ...εγκυκλοπαίδειες κλπ κλπ.
Ας τους βαστήξει κι αυτούς. Χρειαζούμενοι είναι.. που λέει και ο Νικήτας. Αλλά φέρε ρε πέντε ανθρώπους να κανουν πολιτική, ανάδειξε τους, άκου και την γνώμη των άλλων. Τίποτις...
Φταίνε λοιπόν οι Καραμανλικοί που θελουν μια Νέα Δημοκρατία, δυνατή εναλλακτική λύση; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου