Σάββατο, Ιουνίου 04, 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Οι επεκτατικές βλέψεις των φασιστοειδών γειτόνων μας, είναι γνωστές.
Αιγαίο, Κύπρος, Θράκη, παντού η Τουρκία μολύνει το περιβάλλον.
Τελευταία οι γείτονές μας όμως, είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι.
Στο θέμα των μεταναστών, βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη ....
με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητώντας ολοένα και περισσότερα χρήματα, για δήθεν βοήθεια, ενώ στοιχειωδώς δεν έχουν τηρήσει τα συμφωνηθέντα.
Η πληγωμένη αρκούδα του Βορρά, αναζητά κάποια, οποιαδήποτε αφορμή, για να δείξει τα δόντια της, αν και ο Πούτιν αρέσκεται σε λεονταρισμούς, προφανώς επιχειρώντας λεκτικά και σε ύφος, να συναγωνισθεί τον φασίστα Ερντογάν.
Οι Ευρωπαϊκές χώρες, διαβλέποντας την επέκταση του μουσουλμανικού στοιχείου, παίρνουν τις αποστάσεις και τα μέτρα τους, επιδεικνύοντας όχι μόνον αντιπάθεια, αλλά και εχθρότητα.
Το κουρδικό ζήτημα, παρά το γεγονός ότι το Τουρκικό στοιχείο, στην Γερμανία, είναι πολυπληθές και δυναμικό, πέρασε από την βουλή η αναγνώριση, ξεσηκώνοντας τους γείτονες, που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.
Τα τερτίπια του ανόητου, γραφικού, αλλά επικίνδυνου Ερντογάν, απομακρύνουν την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι φωνές για το ενδεχόμενο να γίνει κάποτε ένα βήμα προσέγγισης.
Γενικώς τους Τούρκους, τους πήραν χαμπάρι οι Ευρωπαίοι, αλλά μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη διαθέτουν μεγάλο αριθμό μουσουλμανικού στοιχείου και πρέπει να συνυπολογίζουν μέχρι τάρα και τις αντιδράσεις τους.
Στο Κυπριακό, φαίνεται ότι οι Τούρκοι έχουν πάλι πρόβλημα ,ενώ στις διεθνείς τους σχέσεις και όχι μόνον με τους γείτονες, δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και καλά.
Οι κίνδυνοι για την Τουρκία μεγαλώνουν και δεν είναι αδικαιολόγητη, η γελοία φιέστα στην Πόλη, του Ερντογάν... του πορθητή.
Όταν όμως η Τουρκία απειλείται, γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη για την χώρα μας.


Και σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει δώσει την προσήκουσα σημασία..
Με λεονταρισμούς δεν αποτρέπεις. Μόνον με σθεναρή αντίσταση και σοβαρότητα...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου