Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕGA.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ

Ο Ιάσονας (Μοσχοβίτης), ήταν καλός μάνατζερ. Ίσως από τους καλύτερους. Δεν θυμώνουν ορισμένοι που τους άφησε πίσω... ως επίδοξους παρουσιαστές. Ο Αιμίλιος, όπως απέδειξε η ιστορία, ήταν απείρως καλύτερος, από τον γράφοντα. Κύλησαν τα χρόνια. Το MEGA ανδρώθηκε, μεγάλωσε, έγινε για μεγάλο χρονικό διάστημα το πρώτο κανάλι, ήταν ισάξιο της ενημέρωσης.
Οι ισορροπίες που έπρεπε ....
να βαστήξουν, οι κατά καιρούς επώνυμοι και πολλοί γνωστοί διευθυντές του, ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Διαφορετικοί εκδότες, διαφορετική γραμμή ο καθένας, θα έπρεπε καθημερινά, να δίνεις μαθήματα σύνθεσης των απόψεων και να συνεργάζεσαι με όλους. Ένα βασικό πρόβλημα ήταν αυτό.
Αργότερα, κάποιοι αποφάσισαν στο Mega, ότι οι απόψεις τους, θα έπρεπε ...να μην συμφωνούν με την πλειοψηφία του ελληνικου λαού κι αυτό αποδείχθηκε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
Νισάφι πια. Ένα κανάλι που ακολουθούσε το λαϊκό ρεύμα, έγινε κυρίως αντιδραστικό, απέναντι στην πλειοψηφία.. Αλλά είχε άποψη. Και στην προσπάθειά του να πείσει γι' αυτήν την άποψη καταγράφηκε ως αντιδραστικό. Άδικο δίκαιο; Oι γνώμες διίστανται.


Η αντίδραση μιας μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, που το έριξαν σε τηλεθέαση, για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι συνεχείς αλλαγές διευθυντών και υπευθύνων, σε συνδυασμό με την συνεχώς μειούμενη αξιοπιστία του και τα οικονομικά προβλήματα, κυρίως των επικεφαλής εκδοτών, το έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Το MEGA, δεν μπορούσε πλέον να κερδίσει ...γενικώς με την δύναμή του. Τα προβλήματα, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, πάρα πολλά και οι έριδες ακόμα περισσότερες. Το MEGA έχει τελειώσει εδώ και καιρό.
Γι' αυτό δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουν ορισμένοι, γιατί εργαζόμενοι είναι και οι εργαζόμενοι στο MEGA. Που πληρώνουν όμως όπως όλοι μας, το κόστος των επιλογών τους.
Ευχόμαστε να βρουν δουλειές, και για τους περισσότερους έτσι θα γίνει... Τώρα, κατά πόσο έχουν την δυνατότητα, στην λαίλαπα που κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης, να ...κάνουν επιλογές αυτό είναι άλλο θέμα...Το Μega, έγραψε ιστορία όμως. Και αυτό, όσο κι αν δεν αρέσει σε ορισμένους, είναι αλήθεια...

Κάποτε όμως όλα τελειώνουν... ε Ιάσονα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου