Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ; ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΕΙ..

Ενώ ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε από ορισμένους -θαρραλέους-όπως μάθαμε τις διαμαρτυρίες ότι αυτό που έκανε στην ΟΝΝΕΔ είχε τεράστιο κόστος στις φοιτητικές εκλογές, πουθενά δεν διαβάσαμε για το τεράστιο στραπάτσο.... της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η αλήθεια είναι διαφορετική και ξεκάθαρη: H ONNEΔ, η οργάνωση.... που επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης να διαλυθεί, κατέβηκε αυτόνομη στις εκλογές για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ διασπάσθηκε η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Οι εξήντα φοιτητικοί σύλλογοι της ΟΝΝΕΔ, πέτυχαν μεγάλη νίκη, αφού βγήκαν πρώτοι στα ΤΕΙ.
Για πρώτη φορά επίσης το ποσοστό της αποχής, που δεν έχει υπολογισθεί ακόμα επακριβώς, έφθασε σε τεράστια μεγέθη.

Αυτή είναι η αλήθεια. Την είδατε την είδηση πουθενά; Τα ΜΜΕ με την εμπάθεια, που τα διακρίνει και την στήριξη του Κυριάκου, καταστρέφουν στην ουσία την Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς λίγοι στα ΜΜΕ και στα ιστολόγια, είχαν τα κότσια να γράψουν την αλήθεια. Όταν η γνώμη τους, δεν συμφωνεί με τα γεγονότα τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου