Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πόρνες των νταβατζήδων...Το νέο πυροτέχνημα του Κασιδιάρη, εν μέσω της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας. Τραμπουκισμοί, απειλές, φωνές, άθλια εικόνα. Κι όμως εάν οι δυσάρεστες προβλέψεις επαληθευθούν, το αυγό του φιδιού, έχει γεννήσει και το φιδάκι ,καθόλου συμπαθές σαν του...Διαμαντή, μεγαλώνει και σε λίγο θα τρώει τις σάρκες των δημοκρατικών διαδικασιών.
Η κυβέρνηση, φέρει ακέραια...
την ευθύνη για την αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής. Η οποία είτε το θέλουμε, είτε όχι, εκμεταλλευόμενη και τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στην Ευρώπη, θα φθάσει σε διπλάσιο ποσοστό.


Η κυβέρνηση, άφησε το φαινόμενο να μεγαλώνει. Η ανασφάλεια των πολιτών είναι το πρώτο στοιχείο, που ενδυναμώνει το ήδη μεγάλο ...φίδι. Η ανασφάλεια αυτή, έχει να κάνει με την πολιτική της κυβέρνησης, είτε το δέχεται είτε όχι, απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Και όσο τα φαινόμενα παρανομιών αυξάνονται, όπου δρα μερίδα των μεταναστών τόσο θα αυξάνεται και η ανασφάλεια. Η απαξίωση της πολιτικής, είναι ένα άλλο φαινόμενο, αλλά δεν είναι αυτό που αυξάνει την δύναμη της Χρυσής Αυγής. Κυρίαρχα είναι η ανασφάλεια.
Και γι αυτήν γενικώς και ειδικώς στο θέμα των μεταναστών, θα πρέπει τάχιστα να κάνει κάτι η κυβέρνηση. Δεν δίνεται πραγματική εικόνα, όταν δυο δεκάδες διαρτυρόμενοι, δημιουργούν εντυπώσεις υπέρ των μεταναστών. Η σιωπηλή και φοβισμένη κοινωνία είναι η πλειοψηφία. Κι αυτήν πρέπει να σκεφθεί η κυβέρνηση...Γιατί αλλιώς θα την σκεφθεί... η Χρυσή Αυγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου