Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Έγινε ένα συνέδριο παρωδία. Όλο σαχλαμαρίτσες, χειροκροτητές, αστειότητες και επί της ουσίας τίποτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έκανε το αυτονόητο, ενώ είχε την ευκαιρία: Να ξεκαθαρίσει ποιο είναι το σημερινό, επί προεδρίας του, στίγμα της Νέας Δημοκρατίας...Κουβέντα..Κιχ...

Απέναντι σε έναν Αλέξη Τσίπρα, που ντύνει ....ιδεολογικά τα μέτρα που λαμβάνει, μιλώντας στον λαϊκό αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων μη παραγωγικό, στατικό κόσμο, ο Κυριάκος ενώ είχε την ιδεολογική απάντηση, δεν την έδωσε. Γιατί στην ουσία, παραμένει νεοφιλελεύθερος.

Η απάντηση, είναι ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός. Ο λαϊκός καπιταλισμός, που στηρίζει τις πραγματικά παραγωγικές λαϊκές μάζες. Η πολιτική του μεσαίου χώρου, του Κώστα Καραμανλή, της μεσαίας με άλλα λόγια τάξης. Η κοινωνική οικονομία της αγοράς, όπως εκφράζεται από πολλές αποφάσεις, που έχουν ληφθεί τον καιρό του Κώστα Καραμανλή.

Ο Κυριάκος, όμως το βιολί του. Το συνονθύλευμα αυτών που τον στήριξαν, δεν μπορεί φυσικά να εκφράσει αυτήν την ιδεολογία. Η ιδεολογία αυτών που θέλει να φέρει στην Νέα Δημοκρατία, είναι αντίθετη με την ιδεολογία του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή και των συνεχιστών των αρχών της.

Ας μας πει επιτέλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τι πρεσβεύει ιδεολογικά; Που βρίσκεται; Ας μας εξηγήσει ποιες είναι οι σημερινές βασικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Αλλιώς, η εξουσία γίνεται αυτοσκοπός ...με Βενιζέλους, Διαμαντοπούλου, Θεοδωράκηδες κι άλλους στο μαντρί, που δεν ...κτίσθηκε γι' αυτούς... Πες μας Κυριάκο, ποια είναι η ιδεολογία σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου