Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

ΔΥΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ


Ενσωματωμένη εικόνα 1
Είναι σε τέτοια κατάσταση  η αξιωματική αντιπολίτευση, χαμένη στο διάστημα, χωρίς προτάσεις και σχέδιο, πήγαν και οι ...εκλογές πιο πέρα.. άστα να πάνε.
Κι είναι κάτι τύποι στον Σύριζα, που πριν μιλήσουν, δεν βάζουν την γλώσσα τους στο μυαλό, δεν έχουν καμμία αίσθηση της επικοινωνίας.
Πρώτα εκείνη η γραφικότατη Άννα Βαγενά, αμολάει εκείνο το "εδώ αντέξαμε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους, δεν θα αντέξουμε εκατό χρόνια ΔΝΤ". Έλα ντε... Άσε που κατόπιν της ξύπνιας ρήσης της Άννας.... θα φορέσει φέσι και η Λαγκάρντ..
Αμ εκείνος ο Γ. Κυρίτσης, που λίγο δημοσιογραφικό επικοινωνιακό ένστικτο να διέθετε, δεν θα πέταγε το εκπληκτικής ευφυίας γεμάτο εκτιμήσεις "Συνειδητή επιλογή της κυβερνήσεως, να επιβαρυνθούν αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα". Άρτσι μπούρτσι και λουλάς.
Δηλαδή ....τους εκδικείται η κυβέρνηση, επειδή ψήφισαν ΝΑΙ.
Αψυχολόγητη ανάλυση.
Προφανώς ήθελε να καταδείξει ταξικές διαφορές, χωρίς να σκεφθεί ανοήτως φυσικά, ότι η ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων, καταδεικνύει οτι υπήρχε και ένα ποσοστό 15 και ...τοις εκατό, που ψήφισαν τον Σύριζα...
Τέλος πάντων, καλό θα είναι να βουτάνε λίγο την γλώσσα στο μυαλό...Και να μην την αφήνουν , να μιλήσει εάν το μυαλό...δεν ροτάρει καλά... γιατί και ο Τσίπρας, άνθρωπος είναι, μπορεί να του την δώσει καμμιά φορά, με τις συνεχείς βλακείες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου