Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Την κατάργηση των κομματικών παρατάξεων, προτείνει για άλλη μια φορά ο Επικεφαλής του Ποταμιού. Λες και βρισκόταν... στο κεφάλι του Κυριάκου Μητσοτάκη. "Τα κόμματα μισθοδοτούν φοιτητοπατέρες, για να δημιουργούν κομματικούς στρατούς, με ρουσφέτια και διευκολύνσεις", είπε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ θα ήταν καύτερα προφανώς για την χώρα, εάν τους φοιτητές πατρονάριζαν ...εκδοτικά συγκροτήματα.

Οι δηλώσεις αυτές του επικεφαλής του..."Ρυακιού", δεν είναι τυχαίο ότι γίνονται μετά την διπλή προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαλύσει την νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, την ΟΝΝΕΔ, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το καταστατικό της και διώχνοντας δύο προέδρους σε χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Ούτε φυσικά είναι τυχαίο, ότι διάλεξε την χθεσινή ημέρα, για την δήλωση, την στιγμή κατά την οποία η φοιτητική οργάνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατέβηκε διχασμένη στις εκλογές, αφού υπάρχει και ψηφοδέλτιο με την ονομασία ONNEΔ, προφανώς για να θυμίζει στον κ. Μητσοτάκη άλλη μια εσφαλμένη κίνησή του.
Άντε και καλή υποδοχή από τους νεοδημοκράτες ...Σταύρο... Εκεί σίγουρα θα.... πρωταγωνιστήσεις...


Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω της σελίδας του στο Facebook, τονίζει ότι "οι φοιτητές πρέπει να δείξουν την πόρτα στους κομματικούς υπαλλήλους και να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους, τις δικές τους ομάδες που θα αγωνισθούν, θα συνεργασθούν και τελικά θα δημιουργήσουν ένα νέο πανεπιστήμιο¨.

Όπως αναφέρει ο Επικεφαλής του Ποταμιού "κάποιος πρέπει να σταματήσει τα κόμματα που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια. Για να ψαρεύουν φτηνό εργατικό κομματικό δυναμικό σπρώχνουν τους φοιτητές σε ανούσιους εμφυλίους. Μισθοδοτούν φοιτητοπατέρες που ο μόνος τους ρόλος είναι να δημιουργούν κομματικούς στρατούς, με ρουσφέτια, υποσχέσεις και «διευκολύνσεις»..." Ακόμη ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτει ότι "πέρυσι οι περισσότεροι φοιτητές δεν πήγαν καν να ψηφίσουν. Αλλά η λύση δεν είναι η αποχή". "Οι φοιτητές πρέπει να δείξουν την πόρτα στους κομματικούς υπαλλήλους και να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους, τις δικές τους ομάδες που θα αγωνισθούν, θα συνεργασθούν και τελικά θα δημιουργήσουν ένα νέο πανεπιστήμιο" καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου