Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ "ΗΣΥΧΑΣΕΙ"

Από την αρχή με εκείνο το...δημόσιο προσκύνημα, φαίνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Υπερβολικό και ακραίο, όσο κι αν η συναισθηματική φόρτιση ,των δικών του ανθρώπων, ήταν μεγάλη. Γνώμη μας. Αντίθετη ίσως με εκείνα τα υπερβολικά σημειώματα στο διαδίκτυο και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης.
Υπήρξε ένα ανερχόμενο αστέρι. Συμπαθές. Με αξία λένε φυσικά εκείνοι που ήξεραν και τον παρακολουθούσαν.
Τα ευρήματα όπως είχε ανακοινώσει η αστυνομία....
και η ιατροδικαστική έρευνα ξεκάθαρα. Είχε πιει τόσο πολύ, που δεν θα μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Επίσης υπήρξαν και ενδείξεις και άλλα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας...Δεν θα σταθούμε σε αυτά.
Θα σταθούμε στο γεγονός, πως τα στοιχεία τα επίσημα, ανέφεραν ότι ήταν ξεκάθαρα αυτός ο οδηγός. Ένας οδηγός, απόλυτα μεθυσμένος, που δεν θα έπρεπε φυσικά να οδηγεί, γιατί υπήρχαν κι άλλοι οδηγοί, με τις φαμίλιες τους μέσα κλπ κλπ. Ούτε σε αυτό θα σταθούμε αν και θα έπρεπε. Ένας οδηγός που έπαιζε σε λέσχη ολίγον παράνομη... Έτσι γράφουν.
Το life style είναι σκληρό πράγμα. Έχει απαιτήσεις και κυρίως απαιτεί θυσίες. Έτσι, όταν πετύχεις έχεις περάσει από πολλά.
Έτσι έχεις και θαυμαστές και φίλους και κολλητούς κι αρχίζει το γαϊτανάκι, που δεν ξέρεις από αυτά που μεταδίδονται, αναρτώνται, δημοσιεύονται, ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμμα. Όμως αυτό το γαϊτανάκι, δεν αφήνει στο "απυρόβλητο" ένα παλικάρι που χάθηκε άδικα.
Οι υστερικές φωνές, οι κατόπιν των τραγικών γεγονότων, δήθεν αποκαλύψεις, ότι αυτή όχι η άλλη οδηγούσε- αυτοί τα λένε αυτά, γιατί είναι βαλτοί -κλπ κλπ κλπ, αποδεικνύουν άλλες σκοπιμότητες, που καμία σχέση δεν έχουν με την απεικόνιση της αλήθειας. Και φθάνουν στα όρια της υστερίας, μια υπόθεση που προκαλεί θλίψη και πόνο ή τουλαχιστον μόνον αυτά θα έπρεπε να προκαλεί.


Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη, από την ιατροδικαστική έρευνα και τα πορίσματα των αστυνομικών αρχών. Ξεκάθαρη.. Ας τον αφήσουν να "ησυχάσει". Όλοι.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου