Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΔEΡΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΕΝΤΟΝΗ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Άρχισαν τα όργανα στην Νέα Δημοκρατία. Κάτι που φυσικά ήταν αναμενόμενο, μετά την ανυπαρξία ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου και κυρίως συγκεκριμένων θέσεων.

Δυο είναι τα κύρια στοιχεία των ...διαμαρτυρόμενων, που ο καθένας φυσικά το κάνει για τους δικούς του λόγους:

Πρώτον: H έλλειψη συγκεκριμένων θέσεων και ουσιαστικής....
αντιπολιτευτικής τακτικής

Δευτερον; Οι παρεούλες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρώτο στόχο τον Άδωνι Γεωργιάδη, που με...όσο κομψό τρόπο γίνεται, του ζητούν να φύγει από αντιπρόεδρος.

Τον χορό, είχε ανοίξει ο Νικήτας Κακλαμάνης, εδώ και καιρό, που ζητούσε πολιτικό, ουσιαστικό λόγο. Το συνέχισε ο Τζιτζικώστας, που σε συνέντευξη ποταμό, η οποία σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα θάφτηκε -τον καταστρέφουν τον Κούλη τα μέσα με την προστασία που του δίνουν- καταγγέλλει ...και τι δεν καταγγέλλει.

Πονηρος ο Σαλονικιός της ...Φιλοθέης, αφού πρώτα πολέμησε τον Μεϊμαράκη στην βόρεια Ελλάδα, τώρα αντιλαμβάνεται το έλλειμμα πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
Έτσι ξεκάθαρα, αφήνει να εννοηθεί ότι η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται μακρυά από τον μεσαίο χώρο και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και σήμερα αναπτύσσει μια ρητορική πρόταση, που δεν είναι συγκεκριμένη. Με απλά λόγια η Νέα Δημοκρατία...δεν έχει προτάσεις.

Επιτίθεται εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι αυτός εάν ήταν πρόεδρος, δεν θα ήταν αντιπρόεδρος ο Γεωργιάδης και λέει όμως και κάτι ...απόλυτα ορθό: Δεν ταιριάζει στο ύφος της Νέας Δημοκρατιας της μετριοπάθειας, το ύφος του Άδωνι.

Φυσικά δεν μας λέει κάτι καινούργιο ο Τζίτζι, που θυμήθηκε τώρα στην ..στροφή την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατιας και κατ' ουσίαν τον Κώστα Καραμανλή...

Και η Μαριέττα Γιαννάκου όμως, με αυτά που είπε για το θέμα των πλαστών πτυχίων, μάλλον...άδειασε ολίγον τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αντιδράσεις γενικευμένες και μη δεν πρόκειται να κοπάσουν. Θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο και οι αντιδράσεις αυτές, κάποια στιγμή θα...μορφοποιηθούν....
Φαντάσου δηλαδή και να έκανε έστω και ένα νεύμα...από την Ραφήνα.
Ούτε άχνα όμως.. Και δικαίως...
Βλέπει που πάει το πράγμα, γιατί να μπλέξει σε μια Νέα Δημοκρατία... που έχει χάσει τον δρόμο της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου