Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 60% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δεν θα σταθούμε στις διαφορές, που παρουσιάζουν μεταξύ των δυο κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Είναι σαφές, ότι δεν συμφωνούν και εν πάση περιπτώση η κάθε ανάλυση μετρήσεων της κοινής γνώμης... περνά μέσα από την συνεχή αμφισβήτηση, καθώς σχεδόν όλες έχουν εκτεθεί τα τελευταία χρόνια.
Υπάρχουν όμως στοιχεία, στα οποία συμφωνούν όλες οι δημοσκοπήσεις και φυσικά αποσιωπούνται από τα μέσα ενημέρωσης, αφού τα έρμα....
μόνον τον Κυριάκο θελουν να προβάλλουν.
Σε όλα τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, το τελευταίο τρίμηνο, θριαμβεύει ο "κανένας", με ποσοστά που κυμαίνονται, από 45 έως 55 %. Δεν βρίσκουν με απλά λόγια, κανέναν πεφωτισμένο να μας βγάλει από το τέλμα.
Μπορεί ο Μητσοτάκης, να υπερέχει στο καταλληλότερος για πρωθυπουργός (μόνον γέλιο προκαλεί το συμπέρασμα, ακόμα και στους νεοδημοκράτες), αλλά ο Τσίπρας βρίσκεται μπροστά, όσον αφορά στο ποιος είναι υπέρ των αδυνάμων και στην μάχη για το εθνικό συμφέρον.


Το ποσοστό των ερωτηθέντων, για το εάν έχει εναλλακτική λύση η Νέα Δημοκρατία, είναι εκπληκτικό: Ξεπερνά το 60%. Ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο του: Δεν έχει εναλλακτική λύση, αλλά την ψηφίζουμε; Όλα αυτά φυσικά, δεν θα είδατε να αναλύονται πουθενά, αφού θα έδειχναν το αδιέξοδο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου